Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Skuterji Quadro in SYM v spletni trgovini Špan

Skuterji so sodobno prevozno sredstvo, zelo priljubljeno po svetu in pri nas. So zelo praktični in udobni, v zadnjem času tudi čedalje bolj estetsko dovršeni. Najbolj so uporabljeni v mestnem okolju, kjer si želimo hitrih premikov in fleksibilnosti. V takšnih pogojih je najbolj zaželen skuter do 25 km/h, ki poskrbi, da uspešno premagujemo krajše razdalje. Seveda so na voljo tudi bolj vsestranski skuterji s 50 ccm in vse do 125 ccm prostornine. V spletni trgovini Špan ponujamo širok program različnih modelov skuterjev, od manjših do zmogljivejših in trpežnejših, kot je maksi skuter, pa tudi skuter gume, trikolesnike in stabilne štirikolesnike. Izbirate lahko med bolj športnimi stili, retro dizajnom in premium modeli.

skuter Špan

Skuter 25 km/h, primeren tudi za mlajše voznike

Skuter do 25 km/h, rečemo mu tudi moped, je primeren že za najmlajše udeležence v prometu. Vozijo ga lahko mladi z opravljenim kolesarskim izpitom in tisti, ki so že dopolnili 14 let. Za takšne uporabnike so skuterji enostavni za vožnjo, dovolj hitri in tudi cenovno dostopnejši. Seveda je tudi za skuter 25 km/h obvezna čelada, prav tako za sopotnika. Za vsakodnevno vožnjo je tako motorno vozilo odlična izbira - vzdrževanje je minimalno, zasnova pa primerna za krajše poti. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani, kjer boste našli čudovite skuterje 25 km/h priznanega izvajalca SYM, na voljo v različnih barvnih kombinacijah. Zadovoljni bodo uporabniki, ki si želijo klasičnega sloga s čistimi linijami in vozniki, ki imajo modernejši pogled. Skuterji se dobro vodljivi, preproste uporabe in nudijo udobno vožnjo.

Kompaktni skuterji 50 ccm

Priporočamo tudi, da preverite ponudbo našo ponudbo za skuter s 50 ccm prostornine. Gre za agilen model, hkrati športen in kompakten, odličen izbor za ljudi, ki želijo hitreje poiskati parkirni prostor in biti pri vožnji svobodnejši. Ko izberete vzdržljiv in dobro opremljen skuter, vam bo vozilo služilo še dolgo let in bo preneslo marsikatero preizkušnjo. Skuterji so odlični za na delo, za v trgovino, ko morate hitro po opravkih ... Tudi manjši, lažji skuter bo primeren za takšne dejavnosti. Vožnja s skuterjem je seveda drugačno od vožnje z avtomobilom, a se je boste hitro privadili in začeli uživati v njenih prednostih. Bodite pozorni na varnost vseh udeležencev v prometu in s skuterjem 50 ccm ali katerim drugim skuterjem začnite novo življenje.

Špan SYM skuter

Odlični maksi skuter za krajša in daljša potovanja

V naši ponudbi ima med odlični skuterji posebno mesto tako imenovani maksi skuter. Gre za model proizvajalca SYM, ki je idealen tako za mesto in primestno vožnjo, pa tudi za nekoliko daljša potovanja. Prostornejši maksi skuter vas bo navdušil z močnejšim motorjem, dinamično in še udobnejšo vožnjo. Multipraktik je produkt tehnoloških dosežkov in visoko kakovostne proizvodnje, pripravljen za najrazličnejše okuse, tudi za bolj poslovni stil. Najboljši modeli imajo dvostopenjsko nastavljiv vetrobran, radialno vpete zavore, elektro in USB vtičnico ter še mnogo drugih detajlov. Maksi skuter je kralj med klasičnimi skuterji, odličen za voznike in voznice.

Skuter gume, dodatna oprema in drugi moto izdelki

Kot zanesljiv prodajalec vam Špan ponuja tudi najrazličnejšo motoristično opremo, da na enem mestu najdete vse, kar potrebujete. Nudimo kakovostne skuter gume, čelade, ključavnice, nosilce za mobilni telefon, velike vetrobrane, pokrivala nog, nosilce za kovčke in drugo priročno opremo, ki bi jo morda potrebovali. Naročilo skuterjev in druge opreme prek interneta je zelo hitro in preprosto, v nekaj korakih izberete, naročite in plačate produkte, seveda je poskrbljeno tudi za dostavo. Postavite tudi vi ponosni lastnik skuterja in začnite uživati v vseh prednostih, ki jih to praktično vozilo ponuja. Za vožnjo, ki je okolju prijazna lahko izberete tudi električni skuter s subvencijo eko sklada. Preverite našo ponudbo in izberite svoje novo prevozno sredstvo.