Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Pošlji povpraševanje

Pri Španu ugodno dobite najbolj kakovosten servis avtomobila

Servis avtomobila je priporočljivo izvajati po razporedu, ki ga najdete v knjižici za uporabo vašega vozila. Vsak lastnik bi moral k vzdrževanju pristopati odgovorno. Ne gre le za to, da se zamenja nekatere manjše dele, kot so filtri za motorno olje ali brisalci za vetrobransko steklo. Servis avtomobila vam zagotavlja brezhibno vozilo. S servisom avtomobila preventivno zagotavljamo, da se nam na cesti ne bi dogajale neljube nesreče zaradi tehničnih pomanjkljivosti vozila. Ko se zgodi neprijetnost in se avtomobil pokvari, to v najboljšem primeru vodi v zamude in nekaj slabe volje, v najslabšem pa do telesnih in gospodarskih poškodb. Redni servis avtomobila ne more preprečiti vseh nesreč, vendar pa pripomore, da so izgube čim manjše in neljubi dogodki čim bolj redki.


Pooblaščeni smo za servis Volkswagen osebnih in gospodarskih vozil

Med drugim smo pooblaščeni servis volkswagen vozil, tako osebnih kot gospodarskih. Ker je ta znamka tudi v Slovenji zelo priljubljena zaradi svoje vzdržljivosti in kakovosti, smo veseli, da smo leta 2010 pridobili pooblastilo za servis volkswagen. Nemška natančnost in tehnična dovršenost odlikuje tako vozila kot njihovo vzdrževanje, saj pri servisiranju zagotavljamo uporabo najbolj naprednih instrumentov in naprav. Vseskozi vlagamo v izobraževanja in izpopolnjevanje naših delavcev, ki so za vzdrževanje vašega vozila usposobljeni iz prve roke. Tako vam v našem prostornem in svetlem servisnem centru za to in ostale znamke vozil poleg rednega vzdrževanja nudimo tudi popravila ter diagnosticiranje in odpravo napak, menjavo stekel, popravila platišč in menjavo pnevmatik, nastavitve optike ter avtopralnico. Pri nas lahko vozila tudi tehnično pregledate in registrirate, saj smo pooblaščeni za tovrstne  storitve. V času čakanja si lahko privoščite kavico v naši prijetni kavarni.


V čast si štejemo tudi, da smo bili izbrani izvajalec za pooblaščeni servis Mercedesa

Servis mercedesa nosi poseben prestižen prizvok, zato smo bili še toliko bolj počaščeni, ko smo leta 2010 postali pooblaščeni tudi za servis osebnih in lahkih dostavnih vozil Mercedes. Ta znamka vozil je še posebej poznana po svoji dolgotrajni in zanesljivi uporabi, ki jo lahko spodbudite z rednimi servisi. Eden najbolj osnovnih in običajnih servisov je menjava olja, ki naj bo tako pogosta, kot priporoča proizvajalec avtomobila. Te informacije  lahko preverite v svojem avtomobilskem priročniku ali pa se za pojasnila obrnete na nas. Menjava motornega olja zagotavlja nemoteno delovanje motorja in celotnega vozila. V našem servisu uporabljamo samo priporočene znamke olja ter ga prilagajamo glede na namembnost vašega vozila. Vrsta motornega olja, ki ga uporabimo, je odvisna tudi od pogona vašega jeklenega konjička. Dobro je vedeti, da se med servisom preverjajo vse tekočine, poleg ravni motornega olja tudi zavorna tekočina in krmilna tekočina.

Rezervirajte servis za svojega Mercedesa


Z bogatimi izkušnjami smo pridobili tudi pooblastilo za servis Seat in servis Škoda vozil

Leta 2010 smo postali tudi pooblaščeni izvajalec za servis Seat in servis Škoda vozil. Od takrat je skozi naš avto center šlo že na stotine vozil, ki smo jim pregledali vse potrebno ter zagotovili varno vožnjo. Vemo namreč, da redno servisiranje poleg vzdrževanja deluje tudi kot preventiva, saj se lahko med servisom odkrijejo nekatere resne težave, preden postanejo preveč nevarne. Ne glede na to, ali gre za hitri servis ali redni servis, je treba avto natančno preveriti. Hitri servis je preverjanje stanja avtomobila pred tehničnim pregledom. Z jamstvom po takšnem servisu vam zagotavljamo, da boste tehnični pregled opravili brez težav. Naši strokovnjaki upravljajo z napravami, ki izpolnjujejo vse potrebne standarde. Imamo tudi certifikat kakovosti št. V-001, ki ga podeljuje Obrtna zbornica Slovenije, ter certifikat ISO kakovosti 9001:2008. Odprti smo vsak dan v tednu razen v četrtek in nedeljo. Vse podrobnosti in več informacij o naših dejavnostih najdete na naši spletni strani. Vabimo vas, da se nam oglasite!

Preberite več o servisu vozil Seat