Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Pošlji povpraševanje

Seat pooblaščeni servis v Ljubljani

Pooblaščeni servis za Seat vozila najdete na Tržaški 547, kjer domuje Špan. Smo podjetje z dolgo tradicijo in ponujamo vse za avto na enem mestu, za vas pa poskrbimo v prijetni kavarni. V delavnici stremimo k inovacijam, moderni tehnologiji in najsodobnejši opremi, tako da lahko zagotavljamo najvišjo kakovost storitev. Pripeljite svojega Seata na servis v Ljubljano. Zanj bo poskrbela profesionalna ekipa, ki zelo dobro ve, kaj dela, kot to lahko zagotavlja le Seat pooblaščeni servis.

Zakaj izbrati Seatov pooblaščeni servis?

Nihče ne pozna vašega avta tako dobro kot strokovnjaki pooblaščenega servisa Seat. Pri nas bo vaše vozilo v najboljših rokah, zato izkoristite visoko kakovost in pregledne stroške. Pooblaščeni servis zagotavlja tudi originalne nadomestne dele, tako da se ohranja vrednost avtomobila. Od proizvajalca kot njegovi partnerji dobivamo vse najnovejše informacije za različne modele (Seat Ibiza, Seat Leon ...), česar od drugih serviserjev ne morete pričakovati. Če torej želite najboljše za svoj avto, vedno izberite pooblaščeni servis.

Redni pregledi za Seat vozila in hitri servisi

V Špan avtocentru izvajamo številne servisne storitve in druga opravila za dobro vzdrževanje vozila. Pri nas lahko opravite redne servisne preglede (servis za Seat Ibizo, servis za Seat Leona in za druge priljubljene modele), popravila v času garancije, karoserijska popravila, menjavo stekel, meritev geometrije podvozja, vulkanizerske storitve, zamenjavo izpušnega sistema ... Poleg originalnih nadomestnih delov nudimo tudi nakup in montažo dodatne opreme. Seveda pa mora biti avto tudi lepo negovan, za kar poskrbite v Špan avtopralnici. Na voljo vam je avtomatsko in samopostrežno ročno pranje vozila. Vsaj enkrat ne leto pa svoj Seat pripeljite tudi na temeljito oz. kemično čiščenje vozila, ki poskrbi za čisto in dišečo notranjost.

Za hitre servise najbolj osnovnih delov, to je na primer menjava olja in filtra, svečk, akumulatorjev, različnih tekočin, zavornih ploščic in podobno, nudimo ugodne cene za posamezne sklope popravil. Z nujnimi servisnimi deli podaljšujete življenjsko dobo vašega vozila in se izognete večjim škodam na avtomobilu. Skrb za neoporečno varnost na cesti zaupajte pooblaščenemu servisu Seat.

Cenitev poškodovanih vozil in popravilo Seat vozil po nezgodi

Če ste bili udeleženi v prometni nesreči in potrebujete servis za Seat vozilo, pri nas dobite korekto oceno škode in profesionalno popravilo. Smo pogodbeno cenilno mesto in pooblaščeni servisni center največjih domačih zavarovalnic: Triglav, Adriatic SLovenica, Maribor, Tilia. Škodo prijavite v našem centru in uveljavite vaše kasko zavarovanje. S seboj ne pozabite prinesti vozniškega dovoljenja, prometne izkaznice in zavarovalne police.

S tem ko na enem mestu dobite cenitev in popravilo, prihranite kar nekaj časa. Avto bo popravljen v skladu z visokimi standardi proizvajalca in tudi v skladu z ekološkimi standardi. Španov servis Seat Ljubljana je hiter in zanesljiv, v času popravila pa vam nudimo tudi nadomestni avto.

Nudimo tudi hitri servis >>

Kaj vse krije vaše zavarovanje

V zavarovalni polici je točno navedeno, v katerih primerih je avto zavarovan, tako da lahko to še pred servisom avtomobila sami preverite. Splošno gledano v naši delavnici servisiramo Seat vozila poškodovana zaradi prometne nesreče, divjadi, objestnosti, toče (le za Zavarovalnico Triglav), pa tudi ob vandalizmu, kraji delov vozila, poškodbah s parkirišča in v vseh ostalih primerih, ki vam jih krije kasko. Popravimo poškodbe stekla, pnevmatik in platišč, svetlobnih teles in vzvratnih ogledal. Po našem servisu bosta Seat Leon in Seat Ibiza kot nova. Rezervirajte torej svoj termin in avto popravite na pooblaščenem Seat servisu.