Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Učinkovito pranje vozil, ki ne poškoduje avtomobila

Če vas zanima pranje vozila, ki je bolj kakovostno od pranja v običajni avtopralnici, ste na pravem mestu. V centru mobilnosti Špan nudimo poleg številnih storitev za voznike tudi pranje avtomobila z vrhunsko tehnologijo SofTecs2, ki uporablja učinkovitejše krtače za pranje vozil, kot jih najdemo v navadnih avtopralnicah, kjer prihaja do pogostih poškodb vozil in nastanka hologramov. Naše krtače zagotavljajo temeljito čiščenje in zaradi svoje mehke strukture ne uničujejo laka na avtomobilu. Pralne gobe s filigranskimi in daljšimi elementi nudijo nežen dotik karoserije brez poškodb zaradi drgnjenja ter z lahkoto dosežejo tudi reže in robove avtomobila. Na tak način barva vozil dalj časa ohrani svojo lepoto in sijaj, avtomobili pa se ob rednem pranju v naši avtopralnici svetijo kot novi.

Ročno pranje vozila

Pranje vozila z uporabo vrhunske opreme

Avtopralnica Špan uporablja vrhunsko opremo vodilnega svetovnega ponudnika inovativnih pralnih rešitev za vozila – WasTec Njihove pralnice najdemo v številnih, več kot 70 državah sveta. Zaradi svoje inovativnosti krojijo prihodnost pranja vozil z novimi in novimi standardi in tehnološkimi rešitvami. Avtopralnica Špan je ena od tako imenovanih premium avtopralnic – v njih vozniki vsak dan operejo prek dva milijona vozil. Zaradi rednih vzdrževalnih del, najkakovostnejše opreme in strokovnosti našega osebja, poteka avtomatsko pranje vozil v Španovi avtopralnici na najvišji možni ravni.

Nizka cena pranja vozila

Pranje vozila – cena, primerna za vsak žep

Če menite, da je za pranje vozila na vrhunskem nivoju treba odšteti veliko denarja, boste morda presenečeni. Ponudna čiščenja avtomobilov pri nas je konkurenčna: za pranje kombi vozila ali osebnega avtomobila boste glede na izbrani program odšteli 7 evrov (Classic), 7,5 evra (Comfort) ali 8 evrov (Premium). Osnovni program vključuje visokotlačno predpranje, strojno pranje koles, umivanje z mehko krtačo in šamponom ter sušenje. Srednjemu programu smo dodali čiščenje podvozja, najvišji program pa vključuje še vroče voskanje. Cena notranjega čiščenja osebnih vozil je 20 evrov, dostavnih in kombi vozil pa 25 evrov. Ponujamo tudi ročno pranje vozila (15 evrov) in koles (5 evrov), pranje motornega kolesa (15 evrov), zaščitni premaz pnevmatik (od 2 evrov naprej), pranje motorja osebnega vozila (od 20 evrov naprej) ter kemično čiščenje in poliranje (oboje od 150 evrov naprej). Avtopralnica Špan deluje vsak delovnik med 7.00 in 19.00 ter ob sobotah med 8.00 in 13.00. Od ponedeljka do nedelje med 8.00 in 13.00 je odprta naša samopostrežna avtopralnica, kjer lahko – za ceno žetona samo en evro – ročno operete ali posesate svoj avtomobil. S sedmimi boksi in veliko parkirno površino je ena najmodernejših in največjih avtopralnic v državi, dostop do nje pa je preprost.

Poceni ročno pranje vozila

Samopostrežno pranje vozila tudi za najzahtevnejše

V Španovi avtopralnici lahko svoje vozilo oprete sami. Z vstavitvijo žetona za posamezen program pranja vozila zaženemo posamezno fazo pranja: predpranje, krtačenje, pranje, voskanje in zaključno splakovanje. Prti prvih dveh fazah se uporablja detergent in hladna voda pod nizkim pritiskom. V fazi pranja preidemo na uporabo tople ali hladne vode pod visokim pritiskom, ki zagotavlja odlično spiranje detergenta in umazanije z avtomobila. Nato sledi voskanje z uporabo sijajnega sredstva in hladne vode pod nizkim pritiskom. Za zaključno splakovalno fazo uporabljamo hladno osmoizirano vodo pod visokim pritiskom. Prav ta inovativna rešitev nam omogoča, da avtomobil po končanem samopostrežnem pranju odpeljemo brez brisanja – na laku namreč ne ostajajo lise ali mineralne sledi.

Zasebno podjetje Špan se ponaša z več kot 35 leti tradicije v avtomobilskem poslu. Lastnikom vozil smo že od samega začetka želeli ponuditi celostno ponudbo na področju avtomobilizma in opravljanje vseh potrebnih storitev pod eno streho. Naše poslanstvo je sledenje kakovosti in nenehno spreminjajočim se standardom, trendom in inovacijam. Vsakemu posamezniku se prilagodimo in prisluhnemo njegovim željam, saj veliko damo na individualni pristop. Naša ponudba je celovita in zajema vse, kar potrebuje sleherni lastnik motornega vozila.

POSKRBITE, DA BO VAŠ AVTO ČIST IN DIŠEČ >>