Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Avtokleparstvo in avtoličarstvo s sodobno opremo

Avtokleparstvo je še ena dejavnost, ki jo na visokem nivoju opravljamo v Španu. Naša vizija že od samega začetka je združiti na enem mestu vse, kar potrebuje sodobni center mobilnosti, in avtokleparska dela so že zadnja storitev, ki so jo dodali, da bi sklenili krog. Naša vrhunska avtokleparska delavnica se je odprla leta 2016. V njej odpravljamo najrazličnejša dela avtokleparstva in avtoličarstva za prav vse znamke vozil. Ko potrebujete zanesljivega partnerja, ki delo opravi hitro in korektno, je Špan najboljša izbira.

avtokleparstvo Špan

Zanesljivo avtokleparstvo v ključnih trenutkih

Prometna nesreča je že sama po sebi zelo stresen dogodek, vse, kar sledi, pa je lahko razlog za še več nejevolje. Zavedamo se, da po nesreči ali škodnem dogodku potrebujete dobro podporo in čim hitrejše reševanje nastalega stanja, zato nudimo vso strokovno pomoč. To pomeni, da vam pomagamo pri urejanju dokumentacije in pri postopkih z zavarovalnico. Vse lahko opravite pri nas, da vam prikrajšamo organizacijo in potovanje. V našem centru vam bomo cenilni strokovnjaki s preprostim postopkom ocenitve škode prihranili veliko časa. Za vas bomo poskrbeli vse od prijave škode pa do končnega popravila vozila. V našo avtokleparsko delavnico lahko pripeljete vozila vseh znamk, smo pa pooblaščeni serviser za znamke Škoda, Seat, Mercedez Benz in Volkswagen (tudi za gospodarska vozila).

Najnovejša avtokleparska oprema in avtokleparska hidravlika

Standardi v avtokleparski dejavnosti so se v zadnjih letih močno dvignili. Za avtokleparska dela so značilne vse višje zahteve pri kakovosti popravila. Pri tem je zelo pomembno, da so delavci ustrezno usposobljeni in da imajo na voljo ustrezno avtokleparsko opremo. Za avtokleparstvo so nepogrešljiva orodja na primer kompresorji, brusilno in polirno orodje, lakirne komore, brizgalne pištole in drugo. Z dobro avtokleparsko opremo se poskrbi za manjšo erozijsko ogroženost, pa tudi za manjše širjenje hlapov v okolico, za kar se pri nas zelo trudimo, zato tudi veliko investiramo v orodja. Med drugim se lahko pohvalimo s kombinirano lakirno-sušilno komoro priznanega proizvajalca Blowthem, ki v istem delovnem prostoru izvaja dve tehnološki operaciji. Naša avtokleparska hidravlika in vsi potrebni stroji so del inovativnih tehnologij, s katerimi vozilu vrnemo prvotno raven udobja, varnosti in zmogljivosti. Pri predaji vozila vam bodo svetovalci znali natančno pojasniti skladnost računa z opravljenimi avtokleparskimi deli, saj naš odnos temelji na korektnosti in odgovornosti do vsake stranke.

avtoličarstvo Špan

Posebna popravila za poškodbe od toče in drugih udarcev

Naša odlična avtokleparska oprema poskrbi tudi za inovativna popravila po toči in raznih udarcih. S podjetjem Format jih odpravljamo s tehniko PDR - hladno popravilo udrtin karoserije brez lakiranja. Pri tem je pogoj seveda, da lak ni bil poškodovan. Tehnika se zelo dobro obnese po udarcih na parkirišči, toči, pa tudi pri popravilu manjših nepravilnosti v strukturi barve. Posebno oblikovano orodje omogoča, da udarnino dosežemo iz notranje strani. Nato jo s pritiskom oblikujemo v prvotno obliko. Kjer mesta poškodbe ni mogoče doseči od znotraj, uporabimo posebno izvlečno orodje.

Zagotovljena garancija na opravljene avtokleparse storitve

Avtokleparstvo v Španu vsa karoserijska popravila opravi v skladu s strogimi standardi kakovosti. Do tega privedejo najsodobnejše tehnologije in postopki popravil, originalni deli in zelo natančna avtokleparska dela. Na uporabljene dele dobite garancijo, pri popravilu pločevine pa zagotovimo, da se garancija na prerjavenje pločevine ohrani. Pri nepooblaščenih nosilcih dejavnosti bi vam nemudoma prenehala, pri nas pa ni tako in bo vejala še deset let in več. Uporabljamo tudi odlične barve in lake vodilne znamke Glasurit. Izdelani so na vodni osnovi in so skoraj brez vonja. Njihova emisija je 90 % manjša kot pri običajnih osnovnih premazih, zato je tudi obremenitev na okolje močno zmanjšano. Ob naslednji škodi pripeljite vozilo v našo delavnico in se prepričajte o naši kakovosti.

ROČNA AVTOPRALNICA ŠPAN