Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Avtokleparstvo iz Ljubljane za strokovno sanacijo škode na vozilu


Avtokleparstvo v kombinaciji z avtoličarstvom je dejavnost, ki nam pride še kako prav po prometnih nezgodah, ki pustijo posledice na našem vozilu. Takrat je nujna pomoč strokovnjakov, ki poskrbijo za sanacijo poškodb – tako manjših kot zahtevnejših, ki posledično zahtevajo več znanja in izkušenj. V večini primerov nastala škoda na srečo ni prevelika, da ne bi bila možna odprava – oziroma da ta ne bi bila finančno smotrna. Vsekakor pa je to nekaj, o čemer mora presoditi strokovnjak, ki ima dovolj izkušenj z avtokleparstvom.

Avtokleparstvo


Sodobna avtokleparska delavnica v Ljubljani za vse znamke vozil

Potrebujete zanesljivo in izkušeno avtokleparstvo? Ljubljana ponuja kar precej možnosti za izvedbo te storitve. Avtokleparska delavnica Špan, ki se nahaja v okolici Ljubljane, natančneje na Brezovici pri Ljubljani (Tržaška cesta 547), je izbira,  s katero boste zagotovo več kot zadovoljni. Poskrbimo namreč celo za najzahtevnejša avtokleparska dela, ki so potrebna po hujših nesrečah. Med storitve, ki jih ponuja naša avtokleparska delavnica v neposredni bližini Ljubljane, pa poleg tega sodi še cenitev škode, ki je vedno prvi korak po nezgodi. Ko bo podana strokovna ocena, vam bomo pomagali pri izpolnjevanju vse potrebne zavarovalniške dokumentacije, da boste lahko vložili zahtevek za povrnitev stroška popravila. Ukvarjamo se s popravili vseh znamk, modelov in tipov/letnikov vozil. Še posebej pogosto nas obiščejo lastniki vozil Seat, Volswagen in Škoda, saj smo že od leta 2010 pooblaščeni serviser za omenjene znamke avtomobilov. Priskrbimo vam originalne nadomestne dele za omenjena vozila, če bo to potrebno, in jih nato po želji še montiramo. Tu naj opozorimo, da je izjemno pomembno, da za posege na pločevini izberete pooblaščenega izvajalca storitve za vaš avtomobil. V nasprotnem primeru se bo namreč prekinila garancija na rjavenje pločevine.

Več o avtoklaparstvu ljubljana


Med avtokleparska dela sodi tudi odprava škode, ki je posledica toče

Poškodbe na vozilu pa seveda niso nujno zgolj posledica prometnih nesreč, ampak nemalokrat nastanejo zaradi naravnih oz. vremenskih pojavov, predvsem zaradi toče. Tudi v tem primeru se lahko obrnete na nas. Za sanacijo poškodb, ki so povezane s točo, uporabljamo izjemno inovativno avtokleparsko metodo, imenovano PDR, ki je zelo učinkovita pri popravilu udrtin. Gre za t. i. hladno popravilo, ki ne vključuje lakiranja. Ta tehnika pride zato v poštev takrat, ko niso prisotne poškodb laka. Če vam torej ni uspelo ustrezno/pravočasno zaščititi avtomobila pred točo, to še nikakor ne pomeni, da je nastala škoda nepopravljiva. Čim prej si rezervirajte termin v Avtocentru Špan, da bodo naši strokovnjaki ocenili, kaj bi bili najbolj smiselni nadaljnji ukrepi. Na podlagi ocene stanja in ponujenih možnosti boste lažje sprejeli resnično najboljšo odločitev. Avtokleparska metoda PDR pride sicer v poštev še za sanacijo udrtin, ki so posledica manjših udarcev, denimo med parkiranjem.

Avtokleparstvo Ljubljana


Profesionalno avtokleparstvo, cenik pa zelo ugoden

Avtoličarska in avtokleparska dela, ki se izvajajo v naših prostorih na Brezovici pri Ljubljani, potekajo z uporabo vrhunskih materialov. Če je potreben nanos barv in lakov, uporabimo takšne, ki so izdelani na naravni osnovi, saj se s tem izognemo emisijam oziroma negativnemu vplivu na okolje, obenem pa neprijetnemu, intenzivnemu vonju. Pri vseh popravilih sledimo najnovejšim smernicam, ki veljajo na področju avtoličarstva in avtokleparstva. Cenik pa je še eden izmed razlogov, zakaj zaupati prav nam. Svojim strankam namreč zagotavljamo nadpovprečno ugoden cenik. Avtokleparstvo in avtoličarstvo Špan z Brezovice pri Ljubljani je torej odlična izbira v vseh pogledih. V našem avtocentru na Tržaški 547 poleg tega po potrebi oz. na vašo zahtevo poskrbimo še za servis (redni/ kompletni ali hitri), registracijo vozila, popravilo platišč, za tehnične preglede in homologacijo ter za pranje vozil v sodobno opremljeni avtopralnici, pri katerem se uporabljajo posebne, izredno mehke krtače. Strankam tako ponujamo zares pester nabor storitev. Naše temeljno poslanstvo je, da najrazličnejša opravila, povezana z vzdrževanjem vašega vozila, izvedemo na enem mestu in vam s tem prihranimo ogromno dragocenega časa.

Špan tudi odličen avtoklepar