Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Hitri servis v Ljubljani za vse vrste osebnih vozil

Ko iščete hitri avtoservis, lahko vedno računate na Špan. Zamenjali vam bomo motorno olje ali iztrošen akumulator, odpravili težave s pnevmatikami, napolnili klimo, uredili probleme z zavorami ali odpravili manjše nepravilnosti pri avto elektriki. Za hitri servis je cena še posebej ugodna, opravljamo pa ga na vseh vrstah osebnih vozil. Pripeljite avtomobil v našo sodobno delavnico v Ljubljani, hitri servis bo opravljen profesionalno, denarnici prijazno in v najkrajšem možnem času.

Redna menjava olja in oljnega filtra

Med vzdrževalnimi deli na hitrih servisih je verjetno najpogostejša potreba po menjavi olja. Motorno olje je zelo pomembna tekočina, brez katere avtomobilski motor ne more delovati. Poskrbi za manjše trenje med premičnimi deli pogonskega sklopa in tudi podaljšuje življenjsko dobo motorja. Menjava olja je načeloma potrebna na 15.000 kilometrov, pri nekaterih proizvajalcih celo na 30.000 kilometrov, a pri tem je treba vedeti, da ga morate zamenjati vsako leto, tudi če ne dosežete predpisanih kilometrov. S časom se kvaliteta olja namreč slabša, kar lahko ogrozi pravilno delovanje motorja. Moderna tehnologija v avtomobilih nas danes sama opomni na menjavo ali nizek nivo olja. A strokovnjaki opozarjajo, da bi morali vozniki redno sami preverjati dejanski nivo motornega olja. Pomembno se je zavedati tudi, da mestna vožnja (s pogostnim ustavljanjem in speljevanjem) veliko bolj iztroši motorno olje. 10.000 kilometrov v mestnem okolju bo enako kot 15.000 kilometrov po avtocestah. Ne držite se torej samo tovarniških predpisov, ampak zdrave pameti. V Španu s hitrim servisom poskrbimo za menjavo olja in oljnega filtra, medtem ko vi uživate na kavi v naši kavarni.

Nikoli ne odlašajte z avtoservisom

Ko pomislimo na servis avtomobila, nas najprej zaskrbijo cene. Mnogo voznikov zato s popravili odlaša, dokler je to mogoče. A to nikakor ni dobra praksa. V takšnem avtomobilu ste nevarni sebi in vsem drugim udeležencem v prometu, zato morate biti bolj odgovorni. Poleg tega pa manjša napaka, ki jo je mogoče hitro odpraviti, čez čas vpliva tudi na druge dele avtomobila in lahko pripelje do zelo resnih težav. Pri hitrem avtoservisu bodo rešitve še enostavne, če pa zavlačujete in uničujete avtomobil, to kasneje lahko pripelje do ogromnih stroškov.

Držite se torej raje ugodnih cen za naša osnovno popravila in spravite avto v optimalno stanje takoj, ko je to mogoče. Hitrega servisa v Ljubljani ni težko dobiti, zato ni izgovorov.

Najsodobnejše opremljen avto center v Ljubljani

Za hitri servis Ljubljana in okolica ponujata veliko število ponudnikov - zakaj torej izbrati nas? Smo podjetje z več kot 35-letno tradicijo, ki se že od začetka zavzema za delo po najnovejših standardih. Sledimo inovacijam, redno izobražujemo zaposlene in imamo moderno opremljeno delavnico. Pnevmatike vam tako pri nas zamenja tudi robot, ki je izjemno natančen in poskrbi za najzahtevnejše premontaže. Poleg tega smo pooblaščeni serviser, zato od proizvajalcev dobimo vse potrebne nove informacije o vozilih in pri menjavi zagotavljamo originalne dele.

Hitri servis Ljubljana

Pomoč pri v nesreči poškodovanih vozilih

V Španu poleg hitrega servisa in vzdrževalnih del na avtu pomagamo tudi po prometni nesreči. Za poškodovana vozila smo pogodbeno cenilno mesto in pooblaščeni servisni center za zavarovalnice Triglav, Adriatic Slovenia, Maribor in Tilia. Če imate kasko zavarovanje, lahko vse uredite pri nas, s seboj pa potrebujete prometno dovoljenje, vozniško dovoljenje in veljavno zavarovalno polico. Vozilo pa popravljeno v skladu z visokimi kakovostnimi in ekološkimi standardi, po navodilih proizvajalca. Seveda bomo poškodovane dele nadomestili z novimi originalnimi deli, da bo avto tak kot pred nezgodo. Na nas se lahko obrnete za cenitev in hitri servis po toči, vandalizmu, kraji delov vozila, poškodbah s parkirišča, prometnih nesrečah, poškodbah zaradi divjadi, poškodbah stekla, platišč in pnevmatik in v vseh drugih zavarovalnih primerih, ki jih krije kasko. Če imate v zavarovalnih pogojih tudi nadomestno vozilo, vam ga v času servisa zagotovimo mi.

Več o 24-urnem servisu