Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Naokoli z mopedom ali skuterjem

Ste kdaj čakali v koloni vozil, močno cepetali po podu vozila in še bolj agresivno hupali, ker se vozila pred vami niso premaknila? In tedaj se je mimo vas pripeljal nekdo na mopedu 50ccm in se celotnemu stresu in gneči izognil, kar vas je verjetno še bolj razjezilo. Priznajmo si, da prometni zamaški nikoli ne izvabijo najboljšega iz nas. Pa vendar lahko ukrepate in to spremenite. Kako? Z mopedom 50ccm.

Že dolgo časa ne velja več, da se za mopede 50ccm odločajo le mladi, ker lahko izpit opravljajo že pri 15 letih. Vse več je starejših uporabnikov.  Se sprašujete zakaj? Ker so preprosto bolj priročni in lahko dostopni. Z mopedom lahko parkirate skoraj kjerkoli v mestu, zapeljete v vsako uličico in se izognete vsakemu prometnemu zamašku. Seveda je pomembno, da pazite nase v prometu in vozite pravilno. Obstaja kar nekaj videev na spletu, kjer vozniki vozijo nespametno in tako ogrožajo sebe in druge v prometu. Marsikdo ne ve, da je pravilna vožnja z mopedom 50ccm na desni strani ceste v smeri prometa, bolj ob robu. Vendar ne preveč, ostati vam mora dovolj maneverskega prostora na vaši desni. V kolikor kakšen avto zapelje preblizu vas (vašega levega komolca) boste lahko tisti prostor izkoristili za umik. In kar je najbolj pomembno, ne pozabite na čelado.

Skuter sym 50

Skuterji SYM najbolj prodajani skuterji v Sloveniji

Ko se boste odločali za nakup skuterja je pomembno, da veste za kaj vozilo potrebujete in katero bi bilo za vas najbolj primerno. Ga boste uporabljali le za mestno vožnjo ali se boste z njim odpeljali tudi na potovanja? Je vaš stil bolj retro ali športnen? Znamka skuterjev SYM je trenutno najbolj prodajana v Sloveniji. Že 65 let podjetje SYM uporablja svoje znanje in izkušnje za razvoj najboljših vozil na trgu. Skuterji SYM so oblikovani po filozofiji podjetja. In sicer so vzdržljivi za življenje, mobilni za življenske potrebe in njihov stil prilagojen vsem življenskim slogom. So dobro opremljeni, dnevno uporabni in z izjemnimi zmogljivostmi. Skuterji SYM ponujajo široko paleto modelov od skuterjev za profesionalno rabo, maksi skuterjev pa vse do vstopnih skuterjev. V kolikor vam splet  in naša spletna trgovina ne poda dovolj informaciji, bomo veseli vašega obiska v našem podjetju kjer vam bomo z veseljem pomagali izbrati pravi skuter SYM za vas.

Moped 50ccm

Se odločate med skuterjem SYM Fiddle 50 ali skuterjem SYM Orbit 50 in ne veste kaj izbrati?

Če ste malo nostalgični in vam je všeč vintage stil potem je SYM Fiddle 50 za vas. Očaral vas bo s svojim vintage italijsko navdahnjenim dizajnom in preprosto uporabo. Zaobljene linije, kromirana obroba in centralna led luč na vrhu krmila so le nekateri detajli, ki mu dajejo klasičen italijanski videz. Kolo s pomožnim motorjem SYM Fiddle 50 vam ponuja tudi priključek USB za polnjenje mobilnih telefonov, predal za rokavice, položen udoben sedež ter ravno stojišče za lažji vstop in sestop iz vozila. Izbira retro barv vas bo osupnila in navdušila.

Kolo z motorjem SYM Orbit 50 je sijajen skuter za vožnjo po mestnih ulicah. Odlikuje ga majhnost, zmoglijvost in seveda odlična cena. Njegova oprema vas bo razveselila, saj ima poleg prostora  za čelado pod naslonom s protiblokirnim stikalom tudi standardni nosilec za prtljažnik, raven pod ter električni vžig in pedalo. Prepričani smo, da ni važno katerega izberete, nobeden vas ne bo razočaral.

Preberite več o mepedih 50ccm