Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Pooblaščeni servis za Seat, Mercedes-Benz, Volkswagen in Škodo

Podjetje Špan je od leta 2010 pooblaščeno za servis vozil Seat, Volkwsagen, Mercedes-Benz in Škoda ter za servis gospodarskih vozil Volkswagen. Pri nas poteka servis v moderno opremljeni delavnici, kjer delujejo naši izkušeni serviserji in svetovalci. Redno skrbimo za posodabljanje opreme in tehnologije, s katero delamo, in vlagamo v izobraževanje kadra, zato vam v vsakem trenutku zagotovimo strokovno storitev v skladu z najnovejšimi standardi. Če ste lastnik vozila, katerega pooblaščeni serviser smo, lahko pri nas opravite redne servise in tehnične preglede (vozilo lahko pri nas tudi registrirate in zanj sklenete zavarovanje).

Servis Mercedes-Benz

Katere storitve zajema servis vozil, za katere smo pooblaščeni?

Nudimo diagnostiko napak na vozilih ter njihovo odpravo in popravila. Pri nas lahko zamenjate stekla ali izpušni sistem, opravite meritve in popravila geometrije podvozja, kupite originalne nadomestne dele … Med številnimi storitvami, ki jih ponujamo, so tudi vulkanizerske storitve ter hramba vozil, platišč in pnevmatik. V času, ko je vaš avtomobil na popravilu, lahko pri nas ugodno najamete nadomestno vozilo. Z opravljanjem vseh storitev na enem mestu vam ne bo več treba iskati različnih serviserjev in izgubljati časa in denarja na več različnih mestih. Nahajamo se v Brezovici pri Ljubljani, na izjemno dostopni lokaciji v središču Slovenije.

Več o servisu vozil

Hitri servis za vsa vozila

V primerih, ko je vaše osebno vozilo potrebno manjših vzdrževalnih del ali popravil, kamor sodijo denimo menjava filtrov, motornega olja, akumulatorja, težave z gumami ali okvare avtoelektrike, blažilcev in zavor, vam priporočamo hitri servis, ki ga izvajamo v centru mobilnosti Špan. Izberite sklop popravil, ki jih po ugodni ceni izvedemo v kratkem času – medtem ko vi srkate kavico ali sveži pomarančni sok v naši kavarni ali si ogledujete najnovejše pridobitve v Španovem avtosalonu. Hitri servis vozil opravljamo na vseh avtomobilih, ne glede na proizvajalca. Morda boste presenečeni nad hitrostjo, s katero bomo diagnosticirali ter odpravili težave in napake na vašem vozilu. Če vas zanima katera od naših storitev, nas čim prej kontaktirajte in si rezervirajte termin. Več informacij o naši ponudbi in storitvah je na voljo na naši spletni strani.

Servis Seat

Zaupanja vreden servis vozil

Podjetje Špan ima več kot 35-letno tradicijo na področju avtomobilskih storitev. Že v samem začetku je bil naš cilj ponuditi široko in kakovostno ponudbo avtomobilskih storitev po konkurenčnih cenah. Ne samo servis vozil, v našem podjetju opravljamo na enem mestu tudi ostale storitve – avtoličarstvo, avtokleparstvo, pranje vozil, vulkanizerske storitve, prodajo novih in rabljenih vozil … Pri nas lahko sklenete zavarovanje za svoje vozilo, ocenite škodo po prometni nesreči, udarcu ali poškodbi zaradi toče, pridobite nadomestno vozilo itd. Imamo sodobno opremljeno karoserijsko delavnico, zato ponujamo popravilo platišč za vse avtomobilske znamke. Platišča tudi barvamo, ravnamo ter na njih opravljamo zahtevnejša popravila. Z inovativno in izjemno natančno tehnologijo Hawkaeye, ki deluje hitro in povsem avtomatsko, optično izmerimo geometrijo podvozja – to nam omogoča kvalitetno opravljanje tudi najzahtevnejših posegov na podvozju.

Več o servisu gospodarskih vozil

Servis avta še nikoli ni bil tako popoln

Za lastnike vozil Mercedes-Benz, BMW, Vokswagen in Porsche smo pripravili program Smart FIX, ki omogoča popravilo manjših poškodb na avtomobilu – na usnju, tekstilu, steklu, plastiki, aluminiju in drugih materialih. Z odpravo manjših poškodb, ki so nastale s časom ali kot posledica nezgode oziroma neljubega dogodka, poskrbimo, da bosta tako notranjost kot zunanjost avtomobila spet videti estetsko in brezhibno, kot nova. Strokovnjaki podjetja Špan poskrbijo za natančno in kakovostno izvedbo vseh popravil. Ker vse poteka na enem mestu, lahko pri servisu in ostalih popravilih prihranite veliko časa. Naš cilj je, da čimprej dobite svoje vozilo nazaj v boljšem oziroma enakem stanju, kot je bilo, preden ste ga pripeljali –  in da vam v čim krajšem času spet omogočimo udobno izkušnjo za volanom.