Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Električni skuter za prijetno in ekološko vožnjo

Električni skuter je sodobna oblika prevoza, ki jo je ustvarilo novodobno življenje in gibanje. Poganja ga električni motor, energija pa je shranjena v vgrajeni bateriji. Polnjenje električnega skuterja je mogoče z zunanjim virom električnega toka, ki je danes že široko dostopen. Poleg cenejše vožnje in enostavnega vzdrževanja ni nepomembno tudi dejstvo, da je električni skuter okolju prijazen način vožnje po mestu. Manjše so emisije, ni hrupa in vonja po izpušnih plinih. Za vse to pri nakupu električnega skuterja dobite tudi subvencijo Eko sklada. Kupite ga v spletni trgovini Špan.

skuter Špan

Z nakupom električnega skuterja do subvencije

Pri nakupu vsakega novega prevoznega sredstva se je treba vprašati o namembnosti, seveda pa tudi o stroških, ki jih bomo imeli z nabavo ter s kasnejšo uporabo in vzdrževanjem. Prav zaradi tega je električni skuter dobra alternativa. Odličen je za vsakodnevno uporabo, hkrati pa so stroški porabe nizki. Za ugodnejšo začetno naložbo pa pri električnem skuterju poskrbi subvencija. V trgovini Špan lahko električni skuter kupite s subvencijo Eko sklada, saj država močno spodbuja nakup takšnih motorjev. Električni skuter bo dober nadomestek ne le za klasični skuter, ampak zaradi svoje uporabnosti v večini leta, tudi za avtomobil. Veliko uslugo boste naredili svoji denarnici in naravi.

Za električne skuterje subvencija znaša od 500 do 1000 evrov, kar občutno zmanjša ceno. Do nje pridete prek aktualnega razpisa na spletni strani ekosklad.si, kjer najdete obrazec in navodila, kako izpolniti prošnjo. Vlogo z ustreznimi prilogami pošljete na naslov Eko sklada in če je pravilno izpolnjena, bo hitro odobrena, sredstva pa nakazana na vaš račun. Električni skuter morate nato imeti v lasti vsaj dve leti.

Vožnja z električnim skuterjem je zelo prijetna izkušnja

Ker gre za čedalje bolj tehnološko dovršeno vozilo, v razvoj katerega se veliko vlaga, so za električne skuterje izkušnje uporabnikov čedalje boljše. Sodobni modeli omogočajo zares udobno vožnjo z dobrimi pospeški in so primerni tako za mesto kot za podeželje. V spletni trgovini Špan boste našli odličen električni skuter Askoll, na voljo v več atraktivnih barvah. Njegova baterija omogoča do 800 polnjenj s polno kapaciteto, z enim polnjenjem pa boste prevozili do 100 kilometrov. Tri ure ga polnite na 1 kW/g, pa bo pripravljen na nove podvige. Tak električni skuter doseže hitrost 45 km/h.

Sodobna električna tehnologija je mestu najbolj prijazna mobilnost. Niste ujeti v prometnih zastojih, ne zapravljate časa z iskanjem parkirnega prostora, poraba je nizka, prihrankii veliki, zrak pa čistejši. Zagotovo gre za pametnejše prevozno sredstvo, ki lahko nadomesti marsikatero vozilo. Za električni skuter izkušnje same govorijo o številnih prednostih. Inovativno podjetje, kot je italijanski Askoll, pa jih prinaša na zares vrhunski ravni, tudi z izredno zanesljivim elektro motorjem.

električni skuter Špan

Uredimo tudi registracijo in nudimo vzdrževanje

Električni skuter s subvencijo še vedno potrebuje ustrezno registracijo. Ker v motocentru Špan združujemo vse pomembne storitve, vam bomo registracijo hitro uredili ter podali nasvete o pravilni uporabi in doseganju hitrosti. Na voljo smo za servis vseh motornih koles in prodajamo čelade, ščitnike, rokavice, ključavnice in drugo dodatno opremo. Vse izdelke v naši ponudbi lahko preprosto poiščete v spletni trgovini, ki je pregledna in enostavna za uporabo ter podaja vse pomembnejše informacije. Nakup bo opravljen v samo nekaj korakih, hitro in zanesljivo, omogočamo seveda tudi dostavo. Za vsa nadaljnja vprašanja nas lahko vedno pokličete ali se oglasite pri nas. Spoznajte številne pozitivne strani uporabe električnega skuterja in tudi vi spremenite urbano življenje na bolje. Skuter boste lahko polnili kar doma ter premagovali vse mestne razdalje, hkrati pa poskrbeli za zmanjšanje škodljivih emisij in manj zvočnega onesnaževanja. Preverite našo ponudbo!

VEČ O SKUTERJIH V PRODAJALNI ŠPAN