Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Servis Mercedes v Ljubljani - pooblaščeni serviser Špan

Servis za Mercedes vozila nudimo v centru Špan, kjer bomo vrhunsko poskrbeli za vaš avtomobil. Redni servisi in tehnični pregledi, hitri servis za menjavo olja, vulkanizerstvo, popravilo škode in uveljavljanje kaska - vse to in še več lahko uredite pri nas. Hitro, profesionalno in zanesljivo. Z vami bomo ob vsaki težavi in vaš avto ohranjali v brezhibnem stanju. Za servis Mercedez v Ljubljani, se torej pripeljite v Špan.

Veliki servis Mercedes

Zakaj k pooblaščenemu serviserju

Ljubljana in okolica ponujata veliko servisov, a le redki smo tudi pooblaščeni serviserji. Če ste si privoščili avto višjega cenovnega razreda, je zagotovo pomembno, da ga tudi vzdržujete temu primerno. Le tako vam bo služil dolga leta in ga boste ob menjavi lahko prodali za najvišjo ceno. Pooblaščen servis od proizvajalca dobi pomembne informacije o vozilih in jih zato lahko najbolje pripravi. Zagotovimo vam originalne nadomestne dele, ki so bili natančno izdelani in testirani, tako da avto ohranja svojo vrednost. V sodelovanju s servisno mrežo Mercedes-Benz v območju Slovenije, držav Evropske unije in Švice vam nudimo tudi servis 24 ur na dan. Na poti ste lahko povsem brezskrbni, saj veste, da boste kadarkoli lahko dobili pomoč.

Ljubiteljem avtomobilizma ponujamo tudi bogato izbiro dodatne opreme za vse modele - Mercedes A, B ali C klase. Pestra pa je tudi ponudba dodatkov za uporabnike. Pri Španu lahko kupite originalne izdelke za nego vozila, ki so bili preizkušeni, da so združljivi z materiali vašega avtomobila Mercedes. Ohranjajo čudovit videz notranjosti in zunanjosti.

Španov servis za Mercedes

V Španu smo pooblaščeni serviser osebnih in lahkih dostavnih vozil Mercedes-Benz od leta 2010. Za vaše vozilo lahko nudimo najboljše storitve, saj je naša delavnica opremljena po najsodobnejših standardih, ki jih zahteva proizvajalec vozil Mercedes-Benz Daimler AG. Ekipa strokovno usposobljenih svetovalcev in serviserjev ima veliko izkušenj in se redno izobražuje, zato vam lahko tudi najbolje pomagajo. Na odlični lokaciji na Tržaški 547 v Ljubljani na enem mestu poskrbite za vse, kar vaš avto potrebuje. Servis, tehnični pregledi, avtopralnica, vulkanizerstvo, hramba vozil ... Naš naslov je edini, ki si ga je treba zapomniti. Zaupajte nam svoje Mercedes vozilo in obljubimo, da ga bomo v najboljši formi držali leta in leta, vi pa se boste udobno in varno vozili na prav vsakem kilometru poti.

Servisne storitve, ki jih ponujamo voznikom Mercedesa

V našem Mercedes servisu v Ljubljani nudimo široko ponudbo storitev, s katerimi boste za avto poskrbeli v najrazličnejših situacijah. Na voljo smo za redno vzdrževanje, servisne preglede in popravila. Diagnosticiramo in odpravljamo napake, menjamo stekla ter popravljamo geometrijo podvozja. Pri nas lahko kupite originalne nadomestne dele Mercedes-Benz. Da se bo vaš jekleni konjiček bleščal in dišal, ga pripeljite na avtomatsko ali samopostrežno pranje, globinsko kemično čiščenje in poliranje. Ob morebitni nesreči poskrbimo za korektno oceno in uveljavljenje zavarovanja. V času popravila vašega Mercedesa vam nudimo tudi ugoden najdem nadomestnega vozila. Omogočamo tudi hrambo pnevmatik in platišč v računalniško vodenem skladišču ali pa začasno hrambo vozila. Če imate še kakršne koli druge želje, nas seveda kontaktirajte in potrudili se bomo, da najdemo rešitev.

Veliki servis za Mercedes A, B in C klase

Osnova dobrega vzdrževanja avtomobila so redni pregledi. Veliki servis za Mercedes A, B ali C klase je treba opraviti po navodilih proizvajalca, ki določi potreben interval. Na redne termine vas bo opozorilo vozilo samo, moderen prikazovalnik servisnega intervala je serijsko vgrajen in vas samodejno opomni na naslednji pregled. V primeru nejasnosti se lahko obrnete na serviserja, ki bo preveril, kdaj ste bili na zadnjem velikem servisu in kdaj bo potreben ponoven pregled. Na velikem servisu Mercedes A, B in C klase se poleg klasičnega pregleda stanja avtomobila testira tudi podvozje in zavore.