Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Kje kupiti električni skuter?

Električni skuter je udoben, varčen in okolju prijazen način prevažanja. Kar polovica vseh mestnih voženj, ki jih opravimo dnevno, je krajša od petih kilometrov. Mesta so obremenjena z avtomobili, kar prinaša številne negativne posledice: izpušne pline, hrup, zastoje in posledično daljše čase potovanja, pomanjkanje parkirnih mest in izgubljanje dodatnega časa pri iskanju prostega mesta … Prav zato dobivajo električna vozila, ki so varčna, tiha in ekološka, vedno več privržencev v mestnih središčih. Če se sprašujete, kje kupiti električni skuter, je pravi odgovor zagotovo motocenter Špan, kjer med drugim ponujamo kakovostne električne skuterje Askoll, za nakup katerih je možno pridobiti subvencijo eko sklada in tako še dodatno prihraniti. Podjetjem ponujamo testne modele električnih skuterjev, ki jih lahko preizkusijo njihovi uslužbenci. V podjetju Špan, ki deluje že 35 let, imamo na voljo popoln nabor kakovostnih storitev in servisov za lastnike motornih vozil in koles. Ogledate si lahko tudi našo bogato ponudbo novih in rabljenih vozil, dodatne opreme, pnevmatik in platišč.

Elegantni električni skuterji

Električni skuter – subvencija za nakup

Eko sklad želi spodbujati okolju prijazno mobilnost in razpolaga z nepovratnimi sredstvi v višini 700.000 evrov, ki jih od oktobra 2017 ponuja za subvencioniranje nakupa električnih vozil. Nakup električnega trikolesa in motornega kolesa je subvencioniran s sredstvi v višini tisoč evrov, nakup skuterja in mopeda-trikolesa s sredstvi v višini petsto evrov, za nakup mopeda-dvokolesa pa je predvidena subvencija v višini dvesto evrov. Omenjena finančna spodbuda je samo še en razlog več, zakaj bi se odločili za nakup električnega skuterja. Subvencija za pridobitev nepovratnih sredstev je občanom dodeljena po nakupu električnega vozila in oddaji vloge, računa ter potrebnih dokazil. Do vse potrebne dokumentacije in obrazcev za prijavo lahko dostopate na spletni strani www.ekosklad.si.

Špan ponudba električnega skuterja

Električni skuter Askoll – zakaj ga izbrati?

V motocentru Špan ponujamo električne skuterje italijanskega proizvajalca Askoll, katerega zastopnik smo. Pri Askollu se zavedajo potreb današnjih prebivalcev v mestnih središčih po trajnostni mobilnosti. Zato njihovi e-skuterji z zanesljivimi elektromotorji zagotavljajo nizko porabo in visok prihranek. Ob vožnji dvajset kilometrov dnevno bomo na letni ravni prihranili kar 255 evrov, medtem ko bomo za vzdrževanje električnega skuterja Askoll v letu dni odšteli le trideset evrov. Imate klasičen skuter in ste popolnoma zadovoljni z mobilnostjo, ki vam jo omogoča? Na dolgi rok se vam še vedno bolj splača Askollov skuter – klasični vas bo na letni ravni stal 120 evrov več od električnega. Askollovi skuterji navdušujejo tudi s svojo zunanjostjo, saj lahko izbiramo med štirimi barvami oziroma barvnimi kombinacijami: črno-belo, belo, oranžno in rdečo.

Pridobite več informacij o električnem skuterju Askoll

Askoll ponuja trajnostno rešitev za vsakodnevne prevoze

Podjetje Askoll slovi po številnih inovacijah na področju električnih motorjev, saj je do sedaj registriralo že prek osemsto patentov. Uporaba njihovih skuterjev je enostavna in smo pri njej popolnoma samostojni. Ta vozila ne povzročajo onesnaževanja z izpušnimi plini in s hrupom ter so idealna priložnost, da se enkrat za vselej znebimo prometnih zamaškov in prihranimo tisto, kar je v življenju najbolj dragoceno – čas. Ste kdaj pomislili, koliko časa nam uhaja, ko z avtomobilom stojimo v koloni in se vozimo po parkirišču v iskanju prostora za parkiranje? Z uporabo električnega skuterja postanemo svobodnejši, okretnejši, hitrejši. Svoje mestne poti opravimo učinkoviteje, smo pri tem varčnejši in ne onesnažujemo okolja. E-skuter Askoll priporočamo zato, ker se njegovo litij-ionsko baterijo lahko sname in napolni v udobju lastnega doma ali drugje – prek električne vtičnice. Samo tri ure polnjenja so dovolj, da je baterija polna. Najvišja hitrost, ki jo bomo dosegali s tem vozilom, je 45 kilometrov na uro. Eno polnjenje zadošča za sto prevoženih kilometrov. Električne skuterje in ostala vozila si lahko od blizu ogledate v naši poslovalnici na Tržaški 547, kjer boste vozila lahko tudi preizkusili. Za več informacij lahko obiščete našo spletno stran in trgovino www.span.si.