Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Električno kolo – cena odvisna od materialov in dodatkov

Električno kolo predstavljajo energetsko najučinkovitejše prevozno sredstvo, cena pa je kljub najmočnejši kriterij pri odločitvi. Zaenkrat v Sloveniji še ni prisotnih veliko električnih koles, za kar je verjetno odgovorna tudi cena. Električna kolesa se med seboj precej razlikujejo predvsem zaradi uporabe materialov različnih kakovosti in dodatkov, ki jih boste dodali na kolo. Bolj kakovostni materiali so trpežnejši in zaradi tega podaljšujejo življenjsko dobo kolesa. Temu primerna pa je tudi cena za električno kolo.

Cena za najugodnejša električna kolesa se giblje med 400 in 600 evri, tovrstna kolesa so običajno težka, z majhnim dometom in krajšo življenjsko dobo. Kolesa do 1200 evrov so že bistveno učinkovitejša, z večjim dometom ter dvakrat daljšo življenjsko dobo. Električno kolo v tem cenovem razponu je idealno za vsakdanjo rabo. Za električna kolesa znanih blagovnih znamk boste odšteli nekje do 2400 evrov. Ta kolesa imajo kakovostnejšo opremo, prestave, zavore ter Li-ion baterije z najdaljšo življenjsko dobo. Poleg dobrega dizajna jih odlikuje tudi izpopolnjena pogonska tehnika ter regulacija načina vožnje.

Že res, da je začetni vložek v nakup električnega kolesa nekoliko višji od vložka v klasično kolo, a ob dosledni uporabi (in manjših stroških za avto) se vam bo prej ali slej povrnil. Pri tem pa ne smemo pozabiti, da je lahko začetna investicija nekoliko nižja po zaslugi števinih akcij ob nakupu. Električno kolo na popust lahko zelo ugodno, cena investicija pa se vam bo povrnila še prej kot načrtovano.

popust za električno kolo

Električno kolo – manj truda za brezskrbno kolesarjenje

Vse več ljudi kolo uporablja kot glavno prevozno sredstvo – in vse več se jih s kolesi zjutraj zapelje v službo in popoldan nazaj domov. Nekaterih med njimi ne moti, če na delovno mesto pridejo prepoteni in utrujenih nog, marsikaterega pa – in takšnim utegne električno kolo močno olajšati vsakodnevni izziv mobilnosti. Z dovolj zmogljivimi akumulatorji, da omogočijo celodnevno delovanje električnega motorja, vsakodnevna pot v službo in nazaj domov postane krajša in manj naporna, prepotene srajce in majice pa preteklost. Električno kolo še vedno omogoča, da smo vsak dan na svežem zraku, še vedno tudi nekaj naredimo za telo, zdravje in počutje, a napora je vendarle bistveno manj kot na običajnem kolesu.

Električno kolo je sodobna in izjemno praktična rešitev za vse, ki se odločate, da boste spet začeli migati. Zaradi pogonskega sklopa boste premagovali klančine, o katerih ste prej zgolj sanjali. Prišli boste do vrha in uživali v vsej gori.

cena za nakup električnega kolesa v Ljubljani

Po vrhunsko električno kolo v Špan Ljubljana (Slovenija)

Če iščete vrhunsko električno kolo, potem je trgovina Špan Ljubljana (Slovenija), prava izbira. V ponudbi imamo različna električna kolesa: mestna, gorska, cestna, zložljiva in električna kolesa za treking. V podjetju Špan d.o.o. želimo lastnikom vozil ponuditi celovito paleto kakovostnih storitev na enem mestu. To je gonilo našega dela in temelj naše strategije, ki v svojih usmeritvah upošteva tako individualnost in prilagajanje željam posameznikov, kot tudi celovitost in interdisciplinarni pristop. Vse od ustanovitve dalje se osredotočamo na inovacije in kakovost storitev, ter kako lahko strankam zagotovimo večjo dodano vrednost. Našo ponudbo storitev vedno znova dopolnjujemo, saj se zavedamo, da je popolnost le te ključ do uspeha. Verjamemo, da so naša električna kolesa najboljša, in verjamemo, da se boste o tem prepričali tudi vi. Bodite v koraku s časom in preizkusite električno kolo v Sloveniji – kolo prihodnosti.