Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Cenitve škode in avtokleparstvo na enem mestu

V podjetju Špan želimo voznikom na enem mestu zagotoviti vse, kar potrebujejo, zato jim v pestrem naboru storitev ponujamo tudi kakovostno avtoličarstvo in avtokleparstvo. Naša ličarska delavnica deluje od pomladi 2016, v njej pa popravljamo vozila vseh znamk. Naš cilj je poskrbeti, da bo vozilo enako, kot je bilo pred poškodbo, in da se bo voznik lahko čim hitreje spet udobno usedel vanj. Da bi prihranili dragoceni čas naših strank, smo se organizirali tako, da se pri nas lahko opravi zares vse. Ko se zgodi neljuba poškodba avtomobila, strokovnjaki v našem centru ocenijo škodo in nudijo stranki pomoč pri urejanju dokumentov – ne glede na zavarovalnico, kjer je vozilo zavarovano.

Delo avtokleparja

Vrhunska avtokleparska oprema za vaše vozilo

Avtokleparska oprema in postopki, ki jih uporabljamo v podjetju Špan, sledijo strogim standardom kakovosti. Zagotavljamo strokovno in natančno sanacijo poškodb na vozilih z uporabo najmodernejše tehnologije. Avtomobil popravimo z originalnimi nadomestnimi deli z garancijo. Garancija na prerjavenje pločevine, ki velja deset let ali več, v primeru popravila s strani nepooblaščenega izvajalca, preneha veljati. Če popravilo pločevine na svojem vozilu zaupate nam, ni bojazni, da bi se vam to zgodilo, saj poskrbimo, da se vaša garancija ohrani. V kolikor ste lastnik vozila znamke Volkswagen, Škoda ali Mercedes-Benz, katerih pooblaščeni serviser smo, bo vaše vozilo pri nas popravljeno v skladu z aktualnimi proizvajalčevimi smernicami. Pri delu uporabljamo barve in lake Glasurit na vodni osnovi, ki praktično ne oddajajo vonja, imajo manj škodljivih emisij v zrak in so posledično manj obremenjujoči za okolje. V našem podjetju veliko vlagamo v vrhunsko tehnološko kakovost in inovacije, čemur sledi tudi naše avtoličarsko orodje. V naši delavnici uporabljamo kompresorje, polirno in brusilno orodje, brizgale pištole vrhunske izdelave ter priznano lakirno komoro Blowtherm. Ta poskrbi, da v okolico uhaja manj škodljivih hlapov, ki nastajajo med lakiranjem vozila, ter pomaga zmanjšati območje erozijske ogroženosti. Znotraj komore potekata tako lakiranje kot sušenje. Med sušenjem v komori ni delavca, prostor je ventiliran in uporablja lastno razsvetljavo.

Izvedite več o avtokleparski opremi

Avtoličarstvo za odpravo posledic toče

Toča in ekstremni vremenski dogodki postajajo naša stalnica, kar je marsikdo občutil tudi na svojem avtomobilu. Ob udrtinah zaradi toče ali neželenih udarcih, ki nas presenetijo na parkirišču, marsikaterega voznika zaboli srce. A tudi to se lahko odpravi na hiter in enostaven način. V primeru, da v škodnem dogodku ni bil poškodovan lak, vam v podjetju Špan ponujamo inovativno rešitev – tehniko PDR oziroma hladno popravilo brez lakiranja, kar izvajamo skupaj s podjetjem Format. S tem postopkom odpravljamo tako poškodbe zaradi toče kot udarcev na parkirišču ali manjše nepravilnosti v sestavi barve karoserije. S posebnim orodjem pritisnemo na udarnino na notranji strani in jo oblikujemo v prvotno obliko. V nekaterih primerih, ko z orodjem ne moremo doseči notranje strani udrtine, si pomagamo s posebej zasnovanim izvlečnim orodjem.

Profesionalni avtokleparji

Ličarska delavnica poskrbi za vaš avto, vi pa uporabljate nadomestnega

Če vam v skladu z vašo zavarovalno polico za čas popravila vozila pripada nadomestni avtomobil, ga lahko po predhodnem dogovoru prevzamete v našem centru mobilnosti. V podjetju Špan smo pogodbeni cenilci ter imamo pooblaščen servis glavnih slovenskih zavarovalnic – Triglav, Adriatic Slovenica, Sava, Generali ter Ergo. Vozniki, ki imajo avtomobil zavarovan pri kateri od teh zavarovalnic, lahko v centru Špan prijavijo nastalo škodo. Poškodbe zaradi prometne nesreče, toče, povoženja divjadi, vandalizma, objestnosti, kraje avtomobilskih delov in iz vseh ostalih razlogov, ki jih pokriva kasko zavarovanje, bodo, ko pripeljete svoje vozilo k nam, ocenili naši strokovnjaki. V naši kleparsko-ličarski delavnici bomo avtomobil popravili skladno s smernicami proizvajalca. Uporabljamo originalne dele in se pri popravilu držimo strogih ekoloških in kakovostnih standardov. V primeru, da želite popraviti poškodovano vozilo, nas kontaktirajte ter rezervirajte termin ogleda in cenitve oziroma popravila.

Pridobite več informacij o avtoličarskem orodju