Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Avtoličarstvo, ki ponuja vse na enem mestu

V podjetju Špan nudimo vse potrebno za voznike avtomobilov na eni točki: servis in popravila vseh znamk vozil, optične nastavitve podvozja, popravilo platišč, vulkanizerstvo, tehnične preglede, kleparstvo in avtoličarstvo. Prav naša kleparsko-ličarska delavnica, ki deluje od leta 2016, predstavlja še zadnji košček v mozaiku naše celostne ponudbe na področju avtomobilskih storitev. Zavedamo se, da želi lastnik avtomobila v primeru nesreče ali drugega neljubega škodnega dogodka čim prej in čim bolj kakovostno sanirati nastalo škodo, brez čakanja in birokratskih zapletov. Znotraj naše hiše mu ponujamo vso potrebno pomoč, ki jo v tistem trenutku potrebuje, in mu s tem prihranimo veliko časa. Pred samim popravilom uredimo dokumente in obrazce za vse zavarovalnice ter ocenimo nastalo škodo na avtomobilu, ne glede na znamko vozila. Nudimo tudi pooblaščen servis za znamke vozil Škoda, Mercedes-Benz, Seat, Volkswagen in Volkswagen gospodarska vozila, ki jih popravimo v skladu z najsodobnejšimi smernicami proizvajalcev. Po opravljenem delu naša strokovna služba preveri kakovost, pri čemer sledi najstrožjim kleparskim in avtoličarskim merilom. Vedno zagotovimo, da je vse črno na belem – vzamemo si časi in stranki za vsako postavko na računu posebej pojasnimo, na katero storitev je vezana.

Uporabljamo priznan avtoličarski material in orodje

V naši avtoličarski delavnici združujemo inovativnost in strokovnost, saj želimo, da je poškodovan avtomobil v čim krajšem času ponovno pripravljen za varno vožnjo in da je njegov videz popoln, kot je bil pred nezgodo. Popravilo poteka v vrhunsko opremljeni delavnici, kjer naši usposobljeni strokovnjaki odpravijo vse vrste poškodb. Pri tem uporabljajo avtoličarski material svetovno priznane znamke Glasurit, in sicer lake in barve na vodni osnovi, ki imajo številne prednosti: so ekološki, imajo 90 odstotkov manj emisij kot običajni premazi in praktično nimajo vonja. Pri nas lahko zagotovimo originalen nadomestni del, ki ga potrebuje stranka, s pripadajočo garancijo. Velja poudariti, da garancija za prerjavenje pločevine ne velja več, v kolikor bi v popravilo poškodovane pločevine posegala nepooblaščena oseba. Prav to je še en razlog več, zakaj bi se odločili zaupati avtomobil v roke strokovnjakov iz naše avtoličarske delavnice. Avtoličarsko orodje in tehnologija, ki ju uporabljamo, nudita najvišjo možno kakovost izvedbe popravila škode na avtomobilu. Na voljo imamo najmodernejše kompresorje, orodje za brušenje in poliranje, brizgale pištole ter lakirno-sušilne komore vrhunskega proizvajalca Blowtherm. Te komore pomagajo zmanjševati uhajanje hlapov, ki nastajajo pri delu v lakirni delavnici, in zmanjšujejo erozijsko ogroženost. Znotraj ene komore potekata postopka lakiranja in sušenja. Komora je med lakiranjem ustrezno ventilirana, saj s tem zagotovimo optimalne pogoje dela. Za nadzor ventilacije skrbijo tlačna stikala. Med sušenjem delavca ni v komori. V tem prostoru se nahaja lastna osvetlitev, vozila pa vanj dovažamo in iz njega odvažamo s pomočjo posebnih tehnoloških vrat, ki jih upravljamo s stikali.

Strokovno avtoličarstvo

Uporabljamo le vrhunski avtoličarski material

Inovativno avtoličarstvo: postopek odprave posledic toče

S pomočjo hladnega popravila brez lakiranja, ki ga izvajamo skupaj s podjetjem Format, lahko saniramo poškodbe udrtin zaradi toče ali udarcev na parkirišču. Gre za inovativno tehniko, pri kateri naš strokovnjak pritisne na udrtino na notranji strani in jo s tem povrne v prvotno obliko. Za zahtevnejše udrtine se poslužujemo posebnega izvlečnega orodja. V podjetju Špan ponujamo tudi popravila iz programa Smart FIX, pri katerih saniramo manjše poškodbe najrazličnejših materialov – usnja, velurja, tekstila, aluminija, stekla, plastike, vinila ipd. Obrabljen tekstil ali usnje, poškodbe na armaturni plošči ali vetrobranskem steklu, poškodovani plastični deli v zunanjosti ali notranjosti vozila, obrabljene luči ali volan ipd. – to so popravila, ki jih opravimo hitro in cenovno ugodno, pri tem pa jamčimo za najvišjo kakovost izvedbe. V programu Smart FIX ne zamenjujemo delov, temveč jih samo popravimo na način, da se v čim višji meri približamo originalnemu stanju. Smo profesionalni in natančni, zato bo vaše vozilo s pomočjo naših strokovnjakov vedno izgledalo kot svoja najboljša verzija.

Uporabljamo le vrhunski avtoličarski material

Več informacij o avtoličarskem postopku