Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Električno gorsko kolo za preživljanje prostega časa na kolesu

Električno gorsko kolo je kolo, ki bo spremenilo vaš pogled na kolesarjenje, saj gre za prevozno sredstvo, s katerim boste lažje premagovali klance in stezice v naravi. Električno kolo je v osnovi varčno in okolju prijazno prevozno sredstvo, ki je odlična rešitev za vse ljubitelje kolesarjenja, saj ima na kolesu vgrajen električni motorček, ki ob vsakem pritisku na pedalo doda moč in zagotavlja hitrejšo vožnjo brez večjega napora, tako da je vožnja v naravi primerna tudi za manjše otroke in osebe, ki ne zmorejo veliko fizičnega napora. Predvsem otroke boste z električnimi kolesi na enostaven in lahek način vpeljali v gorsko kolesarstvo in verjamemo, da bodo navdušeni. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi električnimi gorskimi kolesi po ugodni ceni in verjamemo, da bo vaša izkušnja vožnje z gorskimi kolesi edinstvena in sproščujoča.

Električno gorsko kolo

Električno gorsko kolo, mestno in treking kolo

Električno gorsko kolo je primerno za vse kolesarske avanturiste, za ljubitelje kolesarstva, ki želijo prevoziti daljše razdalje in tiste, ki rajši vozijo več kot manj časa. Gre za kakovostna kolesa, primerna za vožnjo po razgibanem terenu, po neurejenih poteh in manjših stezicah v naravi, električni motorček na kolesu pa vam bo pomagal pri hitrejši in lažji vožnji v klanec, kot tudi pri hitrejši vožnji navzdol. V kolikor bi rajši imeli električno kolo za vsakdanjo vožnjo v službo, imamo v ponudbi mestna električna kolesa, ki so primerna za vožnjo po urejenih kolesarskih poteh v mestih, obenem pa boste veliko hitrejši in boste s tem privarčevali čas, ki je v današnjem svetu postal pomembna dobrina. Za vse tiste, ki se želite z družino odpraviti na vikend kolesarski izlet priporočamo treking električna kolesa, ki bodo navdušila vse člane družine. Ne glede na izbiro vam zagotavljamo odlično kakovost električnih koles po ugodni ceni.

Oglejte si ponudbo električnih gorskih koles

Električno gorsko kolo BMC navdušuje s čistimi linijami in vgrajeno zaščito okvirja

Za vse ljubitelje gorskega kolesarstva imamo v naši ponudbi izjemno kakovostno električno gorsko kolo BMC, ki izstopa po svojih oblikovalskih presežkih, saj ga odlikuje mila in robustna oblika. BMC kolo ima čiste linije, integrirano instalacijo in vgrajeno zaščito okvirja, kar postavljajo kolo na višji nivo in primernega za vse ljubitelje kolesarjenja po neurejenih poteh v naravi. Električno gorsko kolo BMC je ustvarjen za kolesarske avanturiste, geometrija prilagojena električnim kolesom omogoča igrivost, zadnje vzmetenje in okvir sta posebej razvita, da povečata izkušnjo električnih gorskih koles, obenem pa ima električno gorsko kolo vse potrebno za varno in udobno vožnjo po gorskih poteh. Električno gorsko kolo odlikuje moderen in atraktiven videz ter, kar je izjemno pomembno, uporabnikom dostopna cena, ki vas bo navdušila. Na voljo imamo tudi električna gorska kolesa za otroke, s katerimi jih boste na enostaven način vpeljali v kolesarstvo.

Električno gorsko kolo izkušnje

Električna gorska, mestna in treking kolesa po ugodni ceni

Električna kolesa so nekakšen hibrid med navadnimi kolesi, pri katerih je cilj lastno pogajanje in med motornimi kolesi, kjer namesto vas delo opravlja motor. Električna kolesa imajo vgrajen električni motorček, ki skrbi za to, da imate ob pogananju še vedno rekreacijo, le da vam pomaga in ni potrebnega toliko napora. V naši ponudbi lahko izbirate med električnimi gorskimi kolesi, treking električnimi kolesi in mestnimi električnimi kolesi, odvisno od vaših želja in potreb, ne glede na izbiro pa vam zagotavljamo kakovost in ugodno ceno. V kolikor želite, nas lahko kontaktirate po telefonu ali emailu, ali pa obiščete našo spletno stran, kjer so vsa kolesa podrobno predstavljena. Nudimo vam celovito storitev od prodaje električnih koles in kakovostnega servisa, zato verjamemo, da smo pri naslov za električna kolesa.

Več o električnem gorskem kolesu