Špan d.o.o.

Center mobilnosti

V moto centru Špan najdete kakovostne mopede za vse generacije

Moped že dolgo ni več namenjen le vratolomnim mladostniškim vožnjam po mestu. Zaradi svojih številnih prednosti je zlasti v tujini že dolgo zaželena in cenjena alternativa avtomobilu, vse bolj pa konkurira tudi kolesu. V naši ponudbi najdete različne modele skuterjev in motociklov, primernih za vse generacije. Tako mopedi postajajo resna konkurenca ostalim prevoznim sredstvom, ki so v naši družbi zaenkrat še bolj pogosta. Vendar pa ravno zaradi prihranka časa in energije, ki ju omogočajo, vse več ljudi posega po mopedih, skuterjih in motociklih. V moto centru Špan vam z veseljem zagotavljamo tudi servis in svetovanje glede vzdrževanja vašega mopeda. Z našimi izkušnjami in znanjem niste nikoli sami!

Moped

Pomagamo vam izbrati moped tiste kategorije, ki je najbolj ustrezna za vas

V našem novem centru za motorna kolesa v Brezovici pri Ljubljani ponujamo mopede različnih  kategorij. Glede na moč in na najvišjo dovoljeno hitrost se skuterji delijo še po pogonu. Tudi pri tej vrsti prevoza se vse bolj uporabljajo električni modeli. Klasičnim in električnim skuterjem smo v salonu dodali še pestro izbiro motociklov, kjer na svoj račun pridejo sladokusci za vožnjo z motornimi kolesi. Skuter ali moped lažje kategorije pa je primeren tudi za tiste, ki nimate izkušenj z vožnjo po dveh kolesih. Kdo ne pozna italijanskih filmov, v katerih se pogosto pojavlja znamenita »vespa«? Sedaj lahko tudi vi izkoristite vse prednosti, ki jih nudijo te vrste trajnostne mobilnosti, vse bolj prisotne tudi pri nas.

Poiščite kategorijo moped

V naši trgovini z mopedi najdete rabljene in nove mopede

V centru Špan smo nedavno okrepili ponudbo ter zaokrožili tudi trgovino z mopedi različnih kategorij. Tu vam radi svetujemo in pomagamo, naše modele pa lahko tudi v živo sami preizkusite. Številne prednosti mopeda so poleg prihrankov povezane tudi z izboljšano mobilnostjo. Pomaga vam namreč izboljšati ravnotežje, kar vam olajša gibljivost, da se lahko prosto in udobno gibljete. Ker imamo v ponudbi tudi rabljene skuterje, nam ne gre vedno za to, da dobite povsem nov moped. Tudi vožnja s starejšim, morda rabljenim modelom vam bo pomagala okrepiti motorične sposobnosti in izboljšati zdravje ter obenem zmanjšati porabo energije za pot.

Moped kategorija

Ne pozabite, da je za moped registracija nujna, preden greste z njim na cesto

V Sloveniji je za moped potrebna registracija, zato ne pozabite tudi na to formalnost. Strošek registracije je veliko nižji od tistega, ki ga odštejete za vaš avtomobil, vendar pa ste zlasti v mestih z mopedom popolnoma primerljivo mobilni. Poleg tega tovrstna mobilnost omogoča tudi prihranke pri polnjenju. Ker lahko stroški za polnjenje vašega avtomobila z bencinom nihajo glede na stroške goriva, vas bo gotovo zanimalo, kako lahko na ta način kaj prihranite. Pri uporabi motornih koles je vaša denarnica manj obremenjena zaradi manjše porabe goriva in manjših plačil parkirnine, z električnimi skuterji pa tudi zaradi trenutno ugodnejšega električnega pogona. S skuterjem se lahko vozite na delo, po opravkih, v trgovino ali denimo na zdravniški pregled, če ne želite uporabiti svojega avtomobila. Vedno boste v dobri kondiciji in prihranili pri gorivu in času z iskanjem parkirišč. Vas skrbi, kaj bodo rekli sosedi? Ne skrbite, zaradi svoje univerzalnosti so skuterji idealni za otroke in odrasle. Ni več res, da bi bili primerni samo za mlajše osebe. Medtem ko je za otroke na voljo veliko ustreznih skuterjev in se uporaba tovrstnega prevoza pogosto spodbuja predvsem pri mlajših, pa jih lahko uporabljajo tudi odrasli. Ne glede na vašo starost torej nimate več izgovora. V naši ponudbi je veliko vrst skuterjev z varnostnimi dodatki, kot so zadnje zavore, da se lažje ustavite. Ne glede na vašo starost lahko skuter uporabljate več ur dnevno, le paziti morate na svojo varnost in varnost drugih. Oglasite se pri nas in poiskali bomo idealni model mopeda za vas.

Preberite več o mopedih