Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Pošlji povpraševanje

Skuterji so našli dom pri veliko zadovoljnih uporabnikih

Skuterji postajajo prevozno sredstvo sedanjosti in so v sodobnem času vedno bolj aktualni. Udobni, na pogled estetsko dovršeni in z dodelanimi voznimi karakteristikami, so današnji skuterji preplavili ceste in olajšali dnevne migracije mnogih. Izogibanje gneči in enostavno parkiranje je zagotovo najboljša lastnost, ki jo skuterji premorejo. Razvoj skuterjev je v zadnjih letih skokovito napredoval in na voljo je veliko različnih modelov, ki uporabljajo različne vrste pogona. Za mnoge je zanimiv moped 25 km/h, ki ga lahko vozijo otroci od dvanajstega do štirinajstega leta, ki so opravili kolesarski izpit in tisti, ki so dopolnili 14 let starosti. Poleg tega da je tudi cena zelo dosegljiva, je izredno spreten in za mestno vožnjo več kot dovolj hiter. Zmotno je mišljenje, da za vožnjo z mopedi 25 km/h in s skuterji ni potrebno nositi zaščitne čelade. Čelada je obvezna za potnika in sopotnika. Vzdrževanje mopeda 25 km/h je minimalno, njegova zasnova je za kratke relacije optimalna in zadovoljni uporabniki pri njem ne najdejo nikakršnih pomanjkljivosti. Za vsakodnevno vožnjo v službo in nazaj je moped 25 km/h vse kar si lahko želite in vse kar potrebujete. Dobro je vedeti, da je s pravili o varnosti cestnega prometa določena vožnja mopeda 25 km/h po kolesarski stezi, poti ali pasu, kjer pa to ni mogoče je vožnja določena normalno po desnem smernem vozišču. Če želite prevažati otroka, ki še ni dosegel osem let morate imeti zanj pritrjen sedež in stopalke.

Skuterji

Moped 25 km/h ali skuter 125ccm – ne morete zgrešiti

Ko se odločate za nakup prevoznega sredstva, ki vam bo pomagalo premagovati stres ob vsakodnevnem boju z gnečo, dobro premislite kaj potrebujete in katero vozilo je za vas bolj primerno. Ker obstajajo skuterji različnih moči, bo morda za vas ravno pravšnji skuter 125ccm ki predstavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Majhna poraba, kvalitetna izvedba in enostavna vodljivost bo vašo vožnjo na delo spremenila v čisti užitek, saj boste razdaljo premagovali hitro in z lahkoto. Po nakupu skuterja 125ccm in pri vožnji z njim, vam bo vsakodnevno ostalo kar nekaj časa, ki ga boste lahko izkoristili drugače kot na cesti, čakajoči v koloni. Lahek in živahen skuter 125ccm je moderen in eleganten ter dobro zasnovan. Njegova velikost je malo večja kot velikost skuterjev tega ranga in je med njimi znan kot boljša izbira pri nakupu. Odlikujejo ga elektronski vbrizg, električni vžig, avtomatski menjalnik, težek je samo 120 kg, vanj pa lahko natočite 7,5 l goriva. S skuterjem 125ccm se rada prevažajo tudi dekleta, saj je na oko zelo privlačen.

moped 25 km

Več o mopedih 25km/h

Skuter Sym in skuter Quadro – vsakdo najde nekaj zase

Skuter Sym je znan po svoji vzdržljivosti in funkcionalnosti. Tudi vožnja po makadamu za skuter Sym ne predstavlja nobene težave, prav tako pa zmore prevoziti veliko kilometrov. Redno servisiranje in vzdrževanje je tako za skuter Sym kot za skuter Quadro obvezno, saj le tako lahko podaljšate življenjsko dobo vsem prevoznim sredstvom, ne le skuterjem. Skuter Quadro predstavlja zanimivost v svetu motociklizma zaradi svojih koles, ki so prav vsa nagibna. Nova vrsta skuterjev kot je skuter Quadro ima stabilnost, ki se lahko meri s stabilnostjo avtomobila, še vedno pa je obdržal skoraj vse lastnosti motornega kolesa. Atraktiven videz pritegne poglede še tako ravnodušnih opazovalcev motornih konjičkov, udobje skuterjev Quadro pa nudi največ kar skuterji sploh lahko nudijo. Skuter Sym, moped 25 km/h, skuter 125ccm so le nekateri, ki jih lahko najdete med bogato ponudbo motornih vozil in so za hiter prevoz od točke A do točke B najboljši, poleg tega pa nudijo optimalno udobje, odzivnost in estetiko v enem. Za svoj popolni skuter se pozanimajte pri strokovnjakih. Pri vožnji pa naj bosta varnost in premišljenost na prvem mesti.

Preberite več o skuterjih
 Advanced issues found