Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Električna treking kolesa (trek) z odlično uporabniško izkušnjo

Električna treking kolesa nam pomagajo premagovati klance in nam pokažejo povsem nove smernice. Poskrbijo za edinstveno izkušnjo mobilnosti, saj nam omogočajo prijetno vožnjo po mestnih ulicah, s katero se z lahkoto izognemo prometni gneči v mestu. Vožnja s trek kolesom je sproščena in udobna, še posebej, kadar izberemo takšnega z močnejšim motorjem, ki nam omogoča več različnih stopenj pomoči. Električno treking kolo nas popelje povsod, kamor si želimo, pa vendar tega brez pomoči motorja ne bi zmogli, zato je idealen sopotnik za vse generacije ljudi, tudi za starejše. Na razpolago je več različnih tipov električnih koles, vključno s treking in cross kolesi, zato moramo izbrati takšnega, ki nam najbolj ustreza. Uporaba je za vsakogar enostavna, saj se lahko na vožnjo s trek kolesom odpravimo tudi, kadar smo v malce slabši kondiciji, imamo zdravstvene težave ali okrevamo po bolezni oziroma poškodbi. Z električnim treking kolesom se lahko odpravimo tudi na delo, na katerega bomo prispeli pravočasno, poleg tega pa nam ne bo potrebno iskati parkirnega mesta in ne bomo preznojeni. Razvijalci električnih treking koles znova in znova iščejo nove načine in inovativne ideje za nadgradnjo trek koles, da bi jih približali čim večjemu številu uporabnikov, saj pomembno prispevajo k zmanjševanju onesnaževanja okolja ter so ekološko in energetsko varčna prevozna sredstva, primerna za vsakodnevno uporabo in za rekreacijo. V svetu je uporaba električnih treking koles že dokaj razširjena, v Sloveniji pa je število uporabnikov manjše, vendar zanimanje za nakup narašča.

vrhunska električna treking kolesa

Zakaj se odločiti za električno treking kolo?

Če ste že kdaj obtičali v prometu, zlasti na poti v službo ali iz nje, potem veste, kako neprijetno je čakati in se “po polžje premikati” proti cilju. Trek kolesa nam nudijo zelo praktično rešitev, saj se z njimi izognemo prometni gneči, ni nam potrebno iskati parkirnega mesta, hkrati pa z vožnjo pozitivno vplivamo na svoje zdravje in ohranjanje dobre telesne kondicije. Na voljo so tudi zložljiva električna treking kolesa, ki nam omogočajo, da vožnjo z avtom kombiniramo z vožnjo s trek kolesom. Samo pomislimo na svež zrak, ki smo ga deležni med vožnjo z električnim treking kolesom in na občutek, da smo storili nekaj zase in za svoje zdravje. Vrhunska in hitra električna kolesa ta užitek še dodatno povečajo. Narejena so za užitek uporabnika, vendar to ne pomeni, da jih uporabljajo leni ljudje, saj si z motorjem pomagamo le takrat, kadar ga zares potrebujemo.

hitro električno kolo trek

V mestnih središčih vztrajno nadomeščajo avtomobile

Električna treking kolesa predstavljajo povsem novo dimenzijo kolesarjenja in so preplavila mesta po vsem svetu. Izkušnja je za uporabnika posebna, ponuja veliko zabave, nudi možnost lažje oblike rekreacije, hkrati pa nam trek kolo omogoča, da se izognemo mestni gneči in s tem zamudam. Prispevajo k bolj zdravemu načinu življenja in nam omogočajo mobilnost, ki je okolju in zdravju prijazna, zato bodo v prihodnosti zagotovo nadomestila avtomobile. Pri nakupu se izogibajmo cenenih različic s slabšim motorjem, prav tako pa naj bo trek kolo primerno naši vožnji. Potrebno je izbrati električno treking kolo s kakovostno baterijo, zato naj cena ne bo glavni dejavnik, ki bi odločal o nakupu. V ponudbi podjetja Špan boste našli vrhunska in hitra električna treking kolesa in cross kolesa, ki vas bodo navdušila v vseh pogledih!