Pošlji povpraševanje

Raznolike vrste masaž - masaža telesa, filipinska masaža, tajske masaže - Sense Wellness Club, Ljubljana


Sense Wellness Club - kozmetični salon


Masaža telesa, filipinska masaža, tajske masaže - bon za masažo

Sense Wellness Club je masažni paradiž prestolnice. Masažni salon Sense Wellness Cluba ponuja raznolike vrste masaž. Če si želite klasične masaže telesa ali eksotične tajske masaže, za vse vrste masaž poskrbijo izkušeni maserji, ki imajo opravljen tečaj masaže s certifikati. Masaža telesa je najstarejši način odpravljanja napetosti, izboljšanja splošnega počutja in zdravja. Privoščite si nenavadne vrste masaž, tajske masaže, aroma terapijo, stone terapijo in še več, ali pa podarite bon za masažo. Posebna novost je filipinska masaža.


NUDIMO TUDI MASAŽE ZA ODPRAVLJANJE CELULITA


Masaža za boljše počutje

Masaža telesa je znano sredstvo za izboljšanje zdravja in splošnega počutja. Filipinska masaža je novost v ponudbi masažnega salona Sense Wellness Cluba. Filipinska masaža je terapevtska masaža. Terapevt-maser, ki mora imeti opravljen tečaj masaže, s certifikati in izkušnjami, si pri masaži pomaga z bananinimi listi in kokosovim oljem. Masaža telesa je hkrati tudi čutenje energetskih tokov in njihov blokad, ki povzročajo različne probleme. Filipinska masaža telesa blagodejno vpliva na otrdele tvorbe v hrustančnih predelih, kitah in mišicah, omogoča dober krvni obtok v vseh mišičnih celicah, kar napne in izboljša videz kože. Vse vrste masaž zmanjšujejo mišične bolečine, odpravijo telesno napetost in vzbudijo občutek udobja (bon za masažo je zato zelo želeno darilo).


Tajske masaže - vrsta masaže telesa

Tradicionalna tajska masaža deluje veliko globlje kot klasična masaža telesa. Klasično masažo telesa dopolnjuje s kombinacijo počasnih in blagih razteznih prijemov ter aktiviranjem glavnih energetskih kanalov, ki jih Tajci imenujejo 'Sen linije'. V našem masažnem salonu ponujamo naslednje tajske masaže:

  • masaže s toplimi zelišči
  • masaže z aromatičnimi olji
  • sense tajske masaže z aromatičnimi olji
  • tradicionalno tajsko masažo


Razveselite svojega partnerja in mu podarite bon za masažo.


V Sense Wellness Clubu se zavedamo, da imajo stranke rade različne vrste masaže. Poleg tajske masaže in več vrst filipinskih masaž ponujamo tudi orientalsko masažo stopal. Vse masaže se izvajajo v prijetnem in estetsko dovršenem ambientu, ki razvaja vaše čute. Bon za masažo je idealno darilo za vaše bližnje, kot tudi za vaše poslovne partnerje.


Sense Wellness Club | Raznolikemasaže in nega telesa v Ljubljani - povezave do naše strani: