Odpravljanje celulita za zdravo kožo in lepše telo

 

Odpravljanje trdovratnega celulita je nekaj, kar si verjetno želi vsaka ženska, ki da kaj na svoj izgled. Pogosto je odstranjevanje celulita nadležna zadeva, saj se je treba podvreči neprijetnim in dragim posegom. Odpravljanje celulita pa je lahko tudi prijetno. Bijte boj proti celulitu tako, da boste zraven še uživali. Kako se znebiti celulita na prijeten način? Ročna anticelulitna masaža je prava stvar za to! Odprava celulita še nikoli ni bila tako prijetna.

 

KAKO SE ZNEBITI CELULITA?

 

Odpravljanje celulita ni potrebno, če imamo dobro preventivo

Najboljše odpravljanje celulita je torej preprečevanje celulita. Zakaj bi si dovolili, da se vam pojavi celulit na stegnih, celulit na zadnjici ali celulit na nogah? Boj proti celulitu lahko bojujemo na različne načine. Pitje zadostnih količin vode izpere strupene snovi iz našega telesa in prepreči maščobnim celicam, da bi se oblikovale na površini kože. Tako boste denimo preprečili celulit na stegnih. Pomembno je, da se tudi primerno prehranjujemo: to pomeni uravnoteženo prehrano, ki naj vsebuje čimmanj maščob. Rekreacija nekajkrat tedensko bo omogočila, da se bo telo primerno čistilo strupenih snovi. Res pa je, da to vse skupaj še ni odprava celulita, ampak samo boj proti celulitu, da se vam ne bo pojavil celulit na stegnih ali kje drugje.

 

Sproščujoča anticelulitna masažaOdpravljanje celulita z masažo

 

Vaš boj proti celulitu na stegnih boste dobili z masažo

 Za odpravljanje celulita poskrbi ročna anticelulitna masaža. V našem wellness clubu vas bomo prijazno sprejeli v umirjenem in prijetnem ambientu. Vaš boj proti celulitu bomo zaključili pri nas in vaš celulit na stegnih bo postal del zgodovine. Odpravljanje celulita izvajamo z različnimi masažami, ki se jih ne boste nikoli naveličali. Med najbolj učinkovitimi je ročna anticelulitna masaža. Prepričani smo, da se boste masaž udeleževali še potem, ko bo vaš celulit odpravljen. Med masažo se boste sprostili in tudi vsakdanji stres bo postal del preteklosti. Nastopilo bo prijetno olajšanje, ki vam bo dvignilo razpoloženje. Se že veselimo vašega obiska!

 

OGLEJTE SI CENIK ODPRAVLJANJA CELULITA

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Sense Wellness Club
Naslov
Dunajska cesta 154
1000 Ljubljana
Delovni čas
ponedeljek - petek : 10.00 - 22.00; sobote, nedelje in prazniki : 10.00 - 22.00
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 588 26 00
030 388 388
Seznam fraz
Odpravljanje celulita, celulit na stegnih, boj proti celulitu
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA