Alu vhodna vrata so investicija v našo nepremičnino

Pred izbiro novih vhodnih vrat je potrebno premisliti kar nekaj reči, vrata so namreč tista, ki obiskovalca pričakajo prva in naredijo prvi vtis o nas in našem domu. Z alu vrati lahko brez velikih vlaganj znatno zvišamo vrednost naše hiše, saj so visoko kvalitetna, predstavljajo pa razmeroma majhno naložbo, ki lahko močno vpliva na zaznavanje vrednosti nepremičnine. Svojo izbiro lahko prilagajamo videzu objekta za katerega so namenjena. Na voljo so tradicionalni ali moderni modeli, materiala med katerima lahko izbiramo pa sta les in aluminij, les navadno za tradicionalne, aluminij pa za sodobne modele. Aluminij je material, ki predstavlja neupogljivo trdnost in čvrstost. Pogosto se ga tudi kombinira s steklom, ki igra vlogo obsvetlobnega elementa, ali okna na vratnem krilu. Obsvetlobni elementi so primerni za vhode, kjer je na voljo dovolj prostora, oziroma tiste, ki jih želimo optično povečati. Namestimo jih lahko na obeh straneh vhoda ali/in nad vrati. Največja dimenzija vhoda z obsvetlobnimi elementi je kar 280 x 350 cm, steklo, ki ga v ta namen uporabljamo pa je dobavljivo v vseh barvah, tudi v obliki vitraža.

kvalitetna vhodna vrata iz aluminija

Kvalitetna vhodna vrata

Zgodovina podjetja Pirnar sega v leto 1968. Razvilo se je iz majhne rokodelska delavnice in se z leti preoblikovalo v moderno družinsko podjetje, ki s ponosom zaposluje več kot 200 ljudi.

Alu vhodna vrata Pirnar so unikati, mojstrska ročna dela dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov, saj so izdelana ročno in iz najkvalitetnejših materialov. Vsak njihov detajl ima svoje mesto in svoj pomen. Na voljo je več kot 260 modelov, s številnimi lastnostmi, ki so jim že prinesla priznanja in nagrade. Zaradi njihovega štirikratnega tesnjenja in štirislojne zasteklitve se ponašajo se z izjemno toplotno in zvočno izolativnostjo, poleg tega pa je bilo podjetje prvo, ki je na trg lansiralo alu vratno krilo z debelino 14 cm, kar je močno pripomoglo k manjšim toplotnim izgubam, alu vhodna vrata Pirnar pa so s to inovacijo pridobila oznako najboljšega količnika toplotne prevodnosti na svetu. Zaradi uporabe najkvalitetnejših materialov, so njihova vratna krila tudi izjemno čvrsta in toga, kar močno prispeva k varnosti našega doma, vrata pa so kot takšna primerna ne le za bivalne, temveč tudi poslovne prostore.

Vrata podjetja Pirnar lahko popolnoma prilagodimo svojemu okusu. Izberemo lahko poljubno dimenzijo in slog, na voljo pa so tudi številne barve in obdelave površine, ročaji, potezala, tolkala, ključavnice ter neštete kombinacije naštetih elementov, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne. Mogoče jih je unikatno oblikovati ter izdelati v izjemnih dimenzijah, na voljo pa so tudi dvokrilna aluminijasta vhodna vrata.

vhodna vrata - odpiranje na dotik

Vhodna vrata na prstni odtis

Varnostni sistem zaklepanja One Touch,  je podjetju Pirnar prinesel prestižno nagrado German Design Award Winner 2017, ki jo podeljuje eden vodilnih strokovnih centrov za oblikovanje German Design Council. One Touch deluje tako, da stanovalcem omogoči vstop v hišo na podlagi prepoznavanja prstnih odtisov. Ko čitalec, ki je lahko v vratnem krilu, potezalu ali v zaščiti cilindra, prepozna prstni odtis stanovalca, se sistem odklene in po nekaj sekundah ponovno samodejno zaklene.

Prstni odtis je gotovo najbolj zanesljiva identifikacijska metoda. Prepoznavanje oseb na takšni podlagi pa je široko prisotno na različnih področjih. Pametna vrata One Touch so opremljena s čitalnikom prstnih odtisov, ki avtomatsko prepozna lastnika. Njihov vzmetni mehanizem je popolnoma neodvisen od vira napajanja in zato samodejen ter povsem varen. Dodaten element takšnega sistema odklepanja pa je tudi prilagodljiva osvetlitev. Ko čitalnik prstih odtisov prepozna lastnika, sistem osvetli okolico.

S vhodnimi vrati na prstni odtis lahko pozabimo na vse neprijetnosti povezane s  ključi. Gre za najvarnejša varna vrata na svetu, ki združujejo najnovejšo tehnologijo in čudovit sodoben dizajn. So prva tovrstna vrata na trgu in predstavljajo pravo revolucijo. Vse, ki jih takšna vrata zanimajo, pa še niso imeli priložnosti, da bi videli kako delujejo, vabimo v Salon Pirnar, kjer bo prijazna ekipa svetovalcev z veseljem prikazala njihovo delovanje in odgovorila na vsa vprašanja.