Nakup vhodnih vrat je investicija v našo nepremičnino

Pred izbiro novih vhodnih vrat je potrebno premisliti kar nekaj reči, vrata so namreč tista, ki obiskovalca pričakajo prva in naredijo prvi vtis o nas in našem domu. Lesena vhodna vrata oz. aluminijasta lahko brez velikih vlaganj znatno zvišajo vrednost vašega doma, saj so visoko kvalitetna, predstavljajo pa razmeroma majhno naložbo, ki lahko močno vpliva na zaznavanje vrednosti nepremičnine. Svojo izbiro lahko prilagajamo videzu objekta, za katerega so namenjena. Na voljo so tradicionalni ali moderni modeli, materiala med katerima lahko izbiramo pa sta les in aluminij, les navadno za tradicionalne, aluminij pa za sodobne modele. Seveda pa je po naročilu mogoče izdelati tudi nadvse moderna vhodna lesena vrata. Je pa aluminij vsekakor material, ki predstavlja neupogljivo trdnost in čvrstost. Pogosto se ga tudi kombinira s steklom, ki igra vlogo obsvetlobnega elementa, ali okna na vratnem krilu. Obsvetlobni elementi so primerni za vhode, kjer je na voljo dovolj prostora, oziroma tiste, ki jih želimo optično povečati. Namestimo jih lahko na obeh straneh vhoda ali/in nad vrati. Največja dimenzija vhoda z obsvetlobnimi elementi je kar 280 x 350 cm, steklo, ki ga v ta namen uporabljamo pa je dobavljivo v vseh barvah, tudi v obliki vitraža.

kvalitetna vhodna vrata iz aluminija

Kvalitetna vhodna vrata

Zgodovina podjetja Pirnar sega v leto 1968. Razvilo se je iz majhne rokodelska delavnice in se z leti preoblikovalo v moderno družinsko podjetje, ki s ponosom zaposluje več kot 200 ljudi.

Alu vhodna vrata Pirnar so unikati, mojstrska ročna dela dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov, saj so izdelana ročno in iz najkvalitetnejših materialov. Vsak njihov detajl ima svoje mesto in svoj pomen. Na voljo je več kot 260 modelov, s številnimi lastnostmi, ki so jim že prinesla priznanja in nagrade. Zaradi njihovega štirikratnega tesnjenja in štirislojne zasteklitve se ponašajo z izjemno toplotno in zvočno izolativnostjo, poleg tega pa je bilo podjetje prvo, ki je na trg lansiralo alu vratno krilo z debelino 14 cm, kar je močno pripomoglo k manjšim toplotnim izgubam, alu vhodna vrata Pirnar pa so s to inovacijo pridobila oznako najboljšega količnika toplotne prevodnosti na svetu. Zaradi uporabe najkvalitetnejših materialov, so njihova vratna krila tudi izjemno čvrsta in toga, kar močno prispeva k varnosti našega doma, vrata pa so kot takšna primerna ne le za bivalne, temveč tudi poslovne prostore. Ko boste spoznali eleganco tovrstnih vrat, boste na vhodna pvc vrata v trenutku pozabili.

Alu ali lesena vrata podjetja Pirnar lahko popolnoma prilagodimo svojemu okusu. Izberemo lahko poljubno dimenzijo in slog, na voljo pa so tudi številne barve in obdelave površine, ročaji, potezala, tolkala, ključavnice ter neštete kombinacije naštetih elementov, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne. Bi raje želeli alules vhodna vrata? Ni problema. Vrata Pirnar je mogoče unikatno oblikovati ter izdelati v tudi izjemnih dimenzijah, med zares bogato izbiro pa so voljo tudi dvokrilna aluminijasta vhodna vrata.

vhodna vrata - odpiranje na dotik

Vhodna vrata na prstni odtis

Varnostni sistem zaklepanja One Touch, je podjetju Pirnar prinesel prestižno nagrado German Design Award Winner 2017, ki jo podeljuje eden vodilnih strokovnih centrov za oblikovanje German Design Council. One Touch deluje tako, da stanovalcem omogoči vstop v hišo na podlagi prepoznavanja prstnih odtisov. Ko čitalec, ki je lahko v vratnem krilu, potezalu ali v zaščiti cilindra, prepozna prstni odtis stanovalca, se sistem odklene in po nekaj sekundah ponovno samodejno zaklene.

Prstni odtis je gotovo najbolj zanesljiva identifikacijska metoda. Prepoznavanje oseb na takšni podlagi pa je široko prisotno na različnih področjih. Pametna vrata One Touch so opremljena s čitalnikom prstnih odtisov, ki avtomatsko prepozna lastnika. Njihov vzmetni mehanizem je popolnoma neodvisen od vira napajanja in zato samodejen ter povsem varen. Dodaten element takšnega sistema odklepanja na vhodnih vratih pa je tudi prilagodljiva osvetlitev. Ko čitalnik prstih odtisov prepozna lastnika, sistem osvetli okolico.

vhodnimi vrati na prstni odtis lahko pozabimo na vse neprijetnosti povezane s  ključi. Gre za najvarnejša vrata na svetu, ki združujejo najnovejšo tehnologijo in čudovit sodoben dizajn. So prva tovrstna vrata na trgu in predstavljajo pravo revolucijo, tako med modeli lesenih vhodnih vrat kot tudi aluminijastih. Vse, ki bi si želeli spoznati še več prednosti vhodnih vrat Pirnar, vabimo na ogled v salon v Ljubljani (delovni čas je naveden na spletni strani), kjer bo prijazna ekipa svetovalcev z veseljem odgovorila na pogosta vprašanja.

vhodna vrata na prstni odtis