Streha je ključni del stavbe


Streha, kot je pločevinasta streha, je ključen del katere koli stavbe. Ni veliko delov objekta, ki so tako močno pod vplivom vremena, kot je streha, saj ta deluje kot peta fasada, zato jo moramo kar najbolj zaščititi. Seveda nikakor ni vseeno, kakšno strešno kritino bomo pri izgradnji uporabili, saj kritina določa kakovost naše strehe. Izredno pomembno je, da pri vgradnji kakovostnih materialov, kot je vrhunska pločevinasta streha, ne skoparite. Le najboljši materiali bodo namreč učinkovito kljubovali vremenu in ohranili prvotno obliko, ki vam omogoča udobno življenje v objektu brez nevšečnosti. Posebno previdnost svetujemo v primeru ravne strehe na hiši (te so lahko zelene strehe). Nakloni so tu zelo majhni, zato določene količine vode tu zastajajo dlje časa - tudi, ko so padavine že prenehale. Zelo je pomembno, da je usposobljen izvajalec ravne strehe streho zatesnil brezhibno. Le majhna pomanjkljivost oziroma netesnost ravne strehe na hiši namreč lahko povzroči zamakanje. Slednje je običajno povezano z velikimi stroški zaradi stroškovno intenzivne sanacije ter škode v bivalnih prostorih, ki je lahko posledica vdora vode. Toplo priporočamo opcijo pločevinaste strehe, saj je ta visoke kakovosti. Dosti graditeljev, katere čaka menjava strehe, si izbere prav pločevinaste strehe.

CENA RAVNE STREHE


Streha iz rok prekaljenih strokovnjakov

Osebje našega podjetja je strokovno podkovano na področju najrazličnejših kritin. Svetujemo vam lahko v povezavi z zelenimi strehami. Na voljo smo vam s celovitimi podatki v povezavi z ravno streho na hiši oziroma menjavo strehe. Poznavanje zelenih streh je le del bogate zakladnice znanja, katero smo v našem podjetju ustvarili v vseh teh letih prodaje najrazličnejših kritin visoke kakovosti. Naš nasvet je strokoven in celovit, saj vam lahko ponudimo celo vrsto ugodnih streh, ker pri tem nismo omejeni kot številni drugi prodajalci, ki imajo v okviru svoje prodaje na voljo le nekatere opcije. Naše osebje vam bo tako pomagalo do takšne kritine, ki bo v celoti zadovoljila vaše potrebe in vas ne bo pustila na cedilu. Pri nas boste lahko izbrali optimalno varianto.

Menjava strehe


Pločevinaste strehe so visoke kakovosti

Pločevinaste strehe slovijo kot zelo vzdržljive in tako rekoč neuničljive. Za tiste, katerih prioriteta je zanesljiva streha, so pločevinaste strehe zagotovo najboljša možna izbira. Če vas to področje strešne kritine zanima, ste vabljeni, da stopite v stik z nami in se pozanimate glede menjave strehe ali novogradnje.


Naša streha pomeni vaše zadovoljstvo

V primeru, da ste se odločili za nakup materiala za streho z naše strani, je vaša odločitev modra. Na tržišču smo prisotni že zelo veliko časa. Naše osebje je strokovno podkovano, zato vam lahko kvalitetno svetuje. Ponašamo se z najboljšimi materiali za strehe, ker sodelujemo le s tistimi dobavitelji oz. proizvajalci, ki so zanesljivi. Verjamemo, da kaže strankam ponuditi le tisto, kar je najboljše, saj bo to stopnjevalo njihovo zadovoljstvo. Mislimo, da pri kvaliteti ne kaže nikoli popuščati oz. biti polovičarski. In prav to je eden od vzrokov našega uspeha. Streha, katero pridobite z naše strani, je kakovostna in ima vse garancije, ki vam zagotavljajo varnost. Poleg tega se naše podjetje vedno potrudi, da kupcem omogoči kar najboljše pogoje ter ugodne cene. Zato je nakup pri nas vsestransko ugoden.

Pločevinaste strehe v naši režiji

Dobavljamo različne strehe, torej tudi pločevinaste strehe oziroma zelene strehe. Naše svetovanje seveda ne obsega le teh dveh področij. Pripravljeni smo vam odgovoriti glede vsega v povezavi z ravno streho na hiši ali menjavo strehe. Smo zanesljivi prodajalci, saj stranki stojimo ob strani tudi v primeru težav oziroma uveljavitve garancije, kadar je to sploh potrebno.

Zelena ravna streha