STREŠNA KRITINA - CENA IN TRADICIONALNA KAKOVOST V ENEM


Strešna kritina  Potrebujete novo strešno kritino? Potem smo mi pravi naslov za vas. Strešna kritina je bistvenega pomena, če hočete imeti estetsko dovršeno, predvsem pa funkcionalno streho. Danes je strešna kritina bistven element hiše, lahko pa tudi pripomore k lepemu in modernemu videzu hiše oziroma objekta. V ponudbi na trgu je veliko različnih vrst (žgane, betonske, iz naravnega kamna, pločevinaste, jeklene, kovinske, solarne), oblik in barvnih odtenkov strešnih kritin, samo pri nas pa boste dobili še ugodno ceno za strešno kritino. Pomembno je, da za svojo hišo izberete strešno kritino, ki bo lahko kljubovala vsem neugodnim vremenskim razmeram (vročina, mraz, sneg, dež, toča). Ker pa je zamenjava strešne kritine tudi precejšen finančni zalogaj, je pomembno tudi, da je cena sprejemljiva. Tudi če potrebujete le pločevinasto kritino za nadstrešek, pri nas boste zagotovo zadovoljni s pestro ponudbo, ceno in strokovnostjo. Zagotavljamo vam kakovostne materiale in kvalitetne strešne kritine, ki so zanesljive, trpežne in estetsko dovršene.


STREŠNA KRITINA ZA HLEVE - STREŠNA KRITINA ZA ZOOTEHNIČNE STAVBE


cena strešne kritinePri nas ponujamo novost na trgu strešnih kritin, in sicer strešno kritino, ki je narejena prav za prekrivanje zootehničnih stavb. Gre za novo linijo streh z izolacijskimi paneli, ki so prilagojeni prav za hleve oziroma zootehnične stavbe. Karakteristike nove strešne kritine so: odpornost proti agresivnim snovem, visok nivo prenašanja obremenitev, ekonomske prednosti, estetska vrednost. Na voljo so v različnih barvah. Če torej potrebujete novo strešno kritino za vaš hlev, potem nas pokličite ali nas obiščite v naših poslovnih prostorih in svetovali vam bomo glede vaših želja in zahtev. Ponujamo vam ugodne cene strešnih kritin za hlev, kakor tudi za nadstreške in ostale stavbe in objekte.

VEČ O LAHKI STREŠNI KRITINI


PLOČEVINASTA STREŠNA KRITINA - LAHKA, ENOSTAVNA IN UGODNA REŠITEV ZA VAŠ DOM


Strešna kritina iz pločevine je na voljo v različnih oblikah (strešnik, trapez), narejena iz različnih materialov. Na voljo so različne barve strešne kritine (osnovne), po želji in naročilu pa tudi druge barve. Cena strešne kritine, ki je ne smete zamuditi. Preberite več tukaj: https://metrapan.si/aktualnosti/metrapan-smart/