Strešna kritina: cena za vrhunsko kakovost zelo dostopna


Strešna kritina mora biti izbrana zelo premišljeno. Težko je sicer podati univerzalni odgovor na vprašanje, katera strešna kritina je najboljša. Ustrezneje je namreč govoriti o tem, katera strešna kritina je najboljša v določenih razmerah in primeru. Če potrebujete strokovno pomoč pri izbiri strešne kritine (kaj je najboljše izbrati v vaši specifični situaciji), vam v podjetju Metrapan z veseljem pomagamo. To nam omogoča naše poglobljeno znanje v kombinaciji z bogatimi izkušnjami, ko gre za različne strešne kritine. Vemo, kaj je najboljše, ko gre za posamezne materiale, zato boste v naši ponudbi našli le najkakovostnejše izdelke.


OGLEJTE SI BARVNO LESTVICO STREŠNIH KRITINNa podlagi česa izbrati strešno kritino

Izbira kakovostne strešne kritine je lahko dolgotrajen proces, z dobro pripravo in preučitvijo vseh opcij pa si ga lahko skrajšamo in poenostavimo. Pri tem nam bo v pomoč pet različnih vidikov nakupa. Marsikoga zanimata le kakovost in cena strešne kritine, za dobro informirano izbiro pa to ni dovolj. Poleg teh dveh značilnosti nikakor ne gre pozabiti drugih, ki bodo odločile o tem, kakšna streha vas bo čakala ob prihodu domov. Vse značilnosti strešne kritine, ki jih priporočamo v premislek:

Katera strešna kritina je najboljša


  • kakovostni materiali strešne kritine
  • cena strešne kritine in izvedbe
  • skladnost strešne kritine s kupčevimi željami in objektom
  • izvedba strešne kritine (prenova, montaža ...)
  • izbira izvajalcev, ki bodo postavljali vašo strehoO kakovosti strešne kritine bomo nekoliko več spregovorili v naslednjem odstavku, kjer opišemo tudi njeno povezavo s samo ceno. Spomniti je potrebno, da na ceno strešne kritine vpliva tudi izvajalec, ki bo zadolžen za montažo strehe in zahtevnost posega v objekt. Zelo pomembno je izbrati kvalitetno kritino in morda je še bolj pomembna izbira kakovostnega izvajalca del. Še tako kakovostni materiali bodo zaradi slabe izvedbe močno trpeli in nikoli ne bodo izkoristili svojega polnega potenciala. V nekoliko duhoviti primerjavi bo najbolj kakovosten izvajalec del poskrbel, da bodo tudi najslabše kritine uspešne pri svojih nalogah. Prav zato je pomembno preveriti tudi podjetja, ki bi jih želeli najeti za montažo strehe. Kvalitetni materiali in odlična izvedba skupaj pripeljejo do rezultata, ki se bo poznal predvsem pri vaših mesečnih odhodkih.

Želje kupca, naročnika ali lastnika objekta so še kako pomemben dejavnik pri celotni izvedbi in montaži strešne kritine. Material, barva, naklon in drugi poddejavniki so bistveni pri ugotavljanju končnega izgleda izdelka. Še bolj važna pa je skladnost želja s samim objektom in obstoječo konstrukcijo, če ta že obstaja. Precej hitro se lahko v tem primeru želje spremenijo, saj niso vsaki novi dodatki slogovno skladni s prejšnjo podobo. Vsak, ki bi želel prenovo oziroma montažo strešne kritine mora biti odprt nasvetom izvajalca in proizvajalca. Nasveti tistih, ki se s tem ukvarjajo že celo življenje so zlata vredni. Tako je precej pametna odločitev posvet s strokovnjakom, ki vas usmeri v pravo smer in šele za tem brskanje za različnimi kritinami.


strešne kritine

Kakovostna strešna kritina, cena pa kupcem prijazna

Kot smo že omenili, kupcev ne zanima le, katera strešna kritina je najboljša. Vse več kupcev se zaveda, da bo višja kakovost prišla z ne tako višjim zneskom. To nikakor ne pomeni, da je najboljša tista, ki je najdražja. Pred nakupom je vredno preveriti več možnosti, ponudnikov in izvajalcev. Pri nas vas ne čaka le izjemna kakovost, ampak tudi zelo ugodna cena strešne kritine na m2. Če primerjate različne cene strešne kritine na kvadratni meter, lahko hitro ugotovite, da je naša ponudba resnično zelo ugodna. Kaj natančno sploh so možnosti, med katerimi lahko izbirate? Strešna kritina je lahko izdelana iz različnih materialov, kot so na primer vlakno cementne plošče, pločevina (s posipom ali brez), polikarbonat in tako dalje. Na voljo so vam tudi različne dimenzije in barve. Ne glede na to, za katero izmed opcij se odločite, vam lahko zagotovimo, da bo naša cena strešne kritine na m2 izjemno ugodna. To je priložnost, ki bi jo bilo škoda zamuditi.


NUDIMO TUDI PANELE ZA STREHOStrešna kritina le ena izmed kategorij naših izdelkov

Pravi naslov smo torej za vse, ki vas zanima ugodna strešna kritina. Pri nas dolgoletna tradicija pomeni širok spekter izkušenj, ki so nas skozi leta in projekte pripravile na vse mogoče dejavnike. Kaj je tisto, kar navdušuje naše zadovoljne stranke in bo brez dvoma tudi vas? Zagotovo vas bo najbolj navdušila ugodna cena, obenem pa tudi kakovost izdelkov. Na voljo so vam tudi drugi elementi po ugodni ceni: krovsko-kleparski izdelki, pritrdilni materiali, nosilne trapezne plošče idr. Naši izdelki so že dolgo sinonim za najboljšo kakovost strešne kritine, cena katere pa je med najboljšimi na tržišču. Uspešno združujemo tradicijo z nenehnim razvojem, kar poskrbi za najboljše rezultate!