Krovstvo, tesarstvo in kleparstvo - nepogrešljive dejavnosti pri gradnji strehe


Krovstvo, kleparstvo in profesionalna izbira strežne kritine so dela, ki ga obvladajo krovci podjetja Metrapan d.o.o. Smo podjetje z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju krovstva, polaganja strešnih kritin in vzdrževanja ostrešij.

krovci in krovstvo


Naši krovci se ponašajo z bogatimi izkušnjami

Krovstvo in kvalitetna krovska dela so ključnega pomena, saj streha ne le, da kljubuje vremenu in pred vremenskimi pojavi ščititi celoten objekt, pač pa ga mora tudi vizualno dopolnjevati. Pri podjetju Metrapan d.o.o., svoje proizvode ter delo naših krovcev in kleparjev neprestano nadgrajujemo in tako vedno sledimo najvišjemu kriteriju kakovosti. Pri krovstvu vam nudimo strokovno izvedbo, pa tudi svetovanje pri izbiri najustreznejše kritine za vaš objekt.

Obrnite se na nas, ko potrebujete pomoč pri vgradnji strešnih oken, polaganju kritine, sanacijo ostrešja ali krovstvu ravne strehe. Detajli so tisti, ki največ povedo o našem kvalitetnem delu. Za vašo ravno streho lahko strešno površino tudi pozelenimo in jo spremenimo v vašo zavidanja vredno osebno oazo. Prav tako pa skrbimo tudi za preventivno vzdrževanje vaše strehe, kar pomeni, da odkrivamo morebitne povzročitelje poškodb in jih saniramo še predno se poškodba dejansko pojavi.

Naši krovci se vseh projektov lotijo predano in s preciznostjo, tako da ste kar najbolj zadovoljni z nami, vaša streha pa opravlja svoj namen še mnogo let.

krovstvo ravne strehe


Krovstvo ravne strehe - zaupajte podjetju Metrapan d.o.o

Smo izkušeni mojstri in strokovnjaki na področju krovstva in krovskih del. Izvedba še tako zahtevne strehe in tudi krovstvo ravne strehe, ki sodi med najzahtevnejše, za nas ni problem. Še posebno, če gre za krovstvo ravne strehe, smo pravi naslov za vas, saj je delo izredno zahtevno, potrebne so izkušnje in znanje, ki pa ga premorejo naši krovci z večletnimi izkušnjami.

Cena naših storitev vas bo pozitivno presenetila, saj se vedno trudimo, da nudimo le najbolj kakovostno za najnižjo možno ceno - najboljše materiale in strokovno izvedbo. Naši krovci so del vrhunsko usposobljene ekipe, zato so dejavnosti našega podjetja izvedene optimalno in kakovostno, vaša streha pa bo vedno v varnih rokah.