Krovstvo in kleparstvo sta nujna pri obnovi ali postavitvi nove strehe


Krovstvo in kleparstvo sta panogi, ki sodelujeta z roko v roki in jih v našem podjetju uporabljamo pri sanaciji starih, dotrajanih streh ali gradnji novih streh po vaših željah in okusih. Streha je pomemben del vsake hiše, saj zagotavlja varnost pred različnimi vremenskimi vplivi, obenem pa zaokroži zunanji videz hiše, kar pomeni, da mora biti tako kvalitetna, kot tudi prijetna na pogled ter funkcionalna.

Izbirate lahko med različnimi strešnimi kritinami, od kovinskih strešnih kritin s posipom ali brez, polikarbonatnih kritin pa vse do ravnih in zelenih streh, na katerih imate lahko svoj vrt. Za kakovostno obnovo streh ali gradnjo novih pa so nujni tako kleparski kot tudi krovski izdelki, ki dajejo vsaki strehi prepotrebno funkcionalnost in prijeten videz, na voljo pa so v različnih barvah, da sovpadajo s streho, hišo in okolico. Krovska dela so v našem podjetju na voljo po ugodnih cenah in verjamemo, da boste nad njimi navdušeni.


Krovstvo in kleparstvo zagotavljata funkcionalnost in prijeten videz strehe

Pri gradnji nove hiše je streha pomemben mejnik, saj zagotavlja pokritost hiše in s tem neko simbolno fazo pripravljenosti, obenem pa se lahko takrat posvetite tudi že notranji gradnji, tlom in počasi urejanju prostorov. Poznamo več različnih vrst streh, prav vsaka streha pa ima svoje prednosti, zato je pomembno, da se pred gradnjo dobro posvetujete in odločite, kaj želite.

Krovstvo in kleparstvo sta povezani panogi, a vseeno malenkost različni, uporabljamo pa ju pri gradnji in sanaciji streh. Pod krovska dela spadajo pokrivanje in prekrivanje streh ter nujno potrebna izolacija, medtem ko kleparstvo zajema montažo strelovodov, obrob, žlebov in ostalih stvari. Krovstvo in kleparstvo sta tako dobitna kombinacija za kakovostno streho po vašem okusu, ki ima vse potrebne dodatke od žlebov do obrob za odlično funkcionalnost in prijeten zunanji videz hiše, ki ste si ga vedno želeli.

Krovska dela

PREVERITE VEČ O RAVNIH STREHAH

Krovstvo in kleparstvo – od strehe do različnih obrob in žlebov

Pri gradnji hiše morate najprej izbrati, kakšno streho boste imeli. Lahko se odločite za navadno obliko streho in pridobite prostor za dodatne bivalne prostore ali pa se odločite za ravno streho, ki je cenejša, obenem pa lahko imate zeleno streho, ki zagotavlja lasten vrt, kakovostno izolacijo in dolgo obstojnost strehe. Odločitvi o obliki strehe sledita krovstvo in kleparstvo, pri krovskih delih vam bodo naši delavci streho prekrili z ustrezno izbrano kritino in vam jo izolirali, da boste lahko brezskrbno uživali v družbi svojih najdražjih.

Krovstvu sledijo kleparski izdelki, saj vsaka streha potrebuje strelovod v primeru neviht, žlebove, ko bo veliko dežja, obrobe in ostale stvari, ki strehi zagotavljajo funkcionalnost, vam pa udobno in kakovostno življenje. Krovstvo in kleparstvo sta tako nujna tako pri gradnji nove hiše, kot tudi sanaciji starih dotrajanih streh, zato je ključno, da delo prepustite strokovnjakom, ki ga bodo opravili kakovostno.


Krovska dela po ugodni ceni

V podjetju Metrapan imamo dolgo tradicijo krovstva in kleparstva, našim strankam pa smo postavili že ogromno streh od navadnih z različnimi nakloni do ravnih streh. Krovska dela, ki jih opravljamo pri obnovi streh ali gradnji novih zajemajo vsa dela povezana z načrtovanjem in prekrivanjem streh, pri katerih uporabljamo različne materiale, odvisno od vaših želja in potreb ter posamezne hiše.

Pri krovskih delih je potrebno upoštevati več stvari, od naklona posamezne strehe, največjo in najmanjšo razdaljo med posameznimi elementi, ustrezno funkcionalnost, obenem pa mora biti kritina narejena kakovostno in po ugodni ceni. Naši strokovnjaki upoštevajo vse stari in zagotavljajo kakovostno krovstvo in kleparstvo po resnično ugodni ceni. Prepričani smo, da boste nad našimi izdelki navdušeni.

Krovstvo in kleparstvo


Preberite več o pločevinasti strehi