Kleparski izdelki so nuja v fazi dokončanja vsakega objekta

Tudi po tem, ko je objekt že dokončan, morajo biti nekateri kleparski izdelki zmeraj pri roki. Kleparski izdelki dodajo piko na i že dokončanemu objektu oz. ga naredijo popolnoma funkcionalnega. V ponudbi kleparskih izdelkov podjetja Metrapan smo za vas pripravili vse za to, da bo vaš dom ali drug objekt dosegel želeno funkcionalnost. Izbirate lahko med različnimi tipi žlebov, obrobami, cevmi za odtoke ter celo snegolovi.

VSE KAR POTREBUJETE ZA STREHO DOBITE TUKAJ >>>

Žlebovi in zaključki za žlebove so med najbolje prodajanimi kleparskimi izdelki

Žlebovi in obrobe gredo pravzaprav z roko v roki, zato lahko pri nas stranke izbirajo med različnimi žlebovi in obrobami, ki se ujemajo. Ponujamo različne vrste obrob v različnih materialih ter barvah po želji kupca. Obrobe lahko prilagodimo načrtu objekta ali pa izberemo obrob, ki jo ponujamo že v standardnem programu kleparskih izdelkov. Krivljenje obrob se izvaja na kvalitetnih strojih priznanih proizvajalcev, krivimo pa lahko obrobe vse do dolžine 7 metrov. Poleg obrob v sklopu kleparskih izdelkov ponujamo še žlebove. Žlebove nudimo v različnih materialih in barvah. Naš standardni program zajema pol - okrogle žlebove dimenzij 25, 28 in 33 cm, ki so vedno na zalogi. Po želji kupca pa lahko dobavimo tudi druge dimenzije žlebov. Po želji se lahko kupec odloči tudi oglate žlebove. Ob žlebovih so na voljo tudi zaključki za žlebove. Ponujamo zaključke, ki jih je mogoče kupiti v dimenzijah za žlebove (33, 28 in 25 cm, po želji pa tudi 40 cm) ter v vseh možnih kombinacijah materiala (pocinkana, pocinkana barvana, aluminij natur, aluminij barvana, bakrena, cinkotit pločevina). Svojim strankam omogočamo tudi naročilo polokroglih zaključkov, ki marsikdaj pridejo še kako prav. Poleg navadnih zaključkov v sklopu kleparskih izdelkov ponujamo še zaključke s tulcem. Na voljo so zaključki s tulcem v različnih dimenzijah (25/60, 28/60, 33/80) in v vseh možnih kombinacijah materiala (pocinkana, pocinkana barvana, aluminij natur, aluminij barvana, bakrena, cinkotit pločevina). V sklopu kleparskih izdelkov ponujamo tudi kotličke za spoj med žlebom in cevjo v različnih materialih, možno pa je tudi kombiniranje materialov, na primer: pocinkane pločevine, pocinkane barvane pločevine, aluminij natur, aluminij barven, baker ter cinkotit pločevina) in dimenzijah, kot so žlebovi in cevi. V podjetju Metrapan ponujamo tudi vogalnike (govorimo o kotnih žlebovih). Standardni prodajni program vogalnikov zajema dimenzije 25, 28, 33 cm. Stranke lahko izbirajo med različnimi barvami ter materiali.

Kleparski izdelkiŽlebovi za streho

Ponujamo tudi kljuke v dimenzijah 25, 28, 33, 40 in 50 cm, dobavimo pa lahko tudi drugačne dimenzije kljuk. Stranke lahko izbirajo tudi med različnimi materiali iz katerega bodo kljuke izdelane, seveda pa prosto pot strankam puščamo tudi pri izbiri barve kljuke.

Tudi cevi za odtoke so nujen kleparski izdelek za dokončanje objekta

Pri nas pa ponujamo tudi pestro ponudbo cevi za odtoke. Naš standardni program zajema cevi za odtoke premera 60, 80, 100, 120 mm, po naročilu pa tudi 150 in 200 mm. Standardna dolžina, ki jo imamo zmeraj na zalogi je 4 metre, izjemoma pa je pri fi 60 mm, kjer je dolžina 2 metra, seveda pa lahko tudi dolžino cevi za odtoke natančno prilagodimo željam kupca. Tudi pri izbiri cevi za odtoke lahko naše stranke izbirajo med različnimi materiali in barvami.

Vedno poskrbimo tudi za zalogo objemk v dimenzijah 60, 80, 100, 120 mm, stranke pa lahko naročijo tudi objemke po meri.

V zimskem času se poveča tudi povpraševanje po snegolovih

Nenazadnje ne smemo pozabiti na snegolove. Naš prodajni program zajema snegolove za vse vrste strešnih kritin, od točkovnih, linijskih, cevnih, pa do snegolovov po naročilu. Dobavljivi so v standardnih barvah, seveda pa se lahko dogovorimo tudi za izdelavo snegolovov po naročilu. Lahko jih dobavimo v različnih materialih in dolžinah. Količino in tip snegolovov na strehi pogojuje naklon strehe, količina snežnih padavin in tipa strešne kritine.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja in vam tako pomagali pri odločitvi.