Kritina, ki vas zagotovo nikoli ne bo razočarala

Potrebujete novo strešno kritino oziroma kritino za nadstreške? Potem smo mi pravi naslov za vas. Kritina je bistvenega pomena, če hočete imeti estetsko dovršeno, predvsem pa funkcionalno streho. Danes je kritina bistven element hiše, lahko pa tudi pripomore k lepemu in modernemu videzu hiše oziroma objekta. V ponudbi na trgu je veliko različnih vrst (žgane, betonske, iz naravnega kamna, pločevinaste, jeklene, kovinske, solarne), oblik in barvnih odtenkov kritin, zato se marsikdo sprašuje, katera strešna kritina je najboljša. Če vprašate nas, bo odgovor nesporen: naša.

NUDIMO TUDI KOVINSKO KRITINO!

Kritina, s katero boste pokrili prav vsako streho

kritinaNa tržišču še nikoli ni bilo na voljo toliko različnih tipov in stilov streh, kot jih je mogoče videti danes. Opečnate, betonske, kovinske, vlaknocementne... in prav vsaka ima svoje prednosti, ki lahko pomembno prispevajo k celotnemu videzu vašega doma. Je pa res, da so nekateri tipi streh bolj primerni za vaš objekt kot drugi.

Dejavniki, kot so naklon strehe ali trdnost ostrešja, lahko precej omejijo vašo izbiro. Ko boste obnavljali streho ali izbrali streho za svoj novi dom, pride na vrsto tudi izbira ustrezne kritine. V naši ponudbi kritin je na voljo pestra in raznolika možnost izbire, tako da niti najmanj ne dvomimo, da ne bi našli tistega, kar iščete.

Na voljo so vam pločevinaste kritine, pločevinaste kritine s posipom, polikarbonatne kritine, poskrbeli pa smo seveda tudi za kritino za ravne in zelene strehe. Seveda lahko na naša vrata potrkajo tudi vsi tisti, ki iščejo kovinsko kritino s filcem. Naša ponudba kritine je zagotovo dovolj velika, da bod zadovoljni tudi vsi tisti, ki si želijo, da bi bila teža pločevinaste kritine čim manjša, kot tudi vsi tisti, ki se odločajo za kritino ravne strehe.

Kritina za ravne strehe pri nas je odlična izbira

kritineZagotovo pa velja, da mora biti kritina trajna, učinkovita, skladna z objektom in seveda po vašem okusu. To brez dvoma velja tudi za kritino za ravne strehe, zato smo tudi tu pripravili bogat izbor, tako da vaša odločitev ne bi smela biti pretežka.

Tako kot za vse naše ostale kritine namreč tudi kritino za ravne strehe odlikujejo ugodna cena, lahka in hitra montaža ter visoka kakovost. Seveda smo vam pri izbiri ustrezne kritine za ravne strehe vedno pripravljeni pomagati s strokovnim nasvetom, kar bo vašo odločitev zagotovo močno olajšalo.

Svojim kupcem smo vedno na voljo tudi z ustreznimi informacijami, pa naj gre za transport izdelkov, seznam pooblaščenih krovcev ali za splošne plačilne pogoje. Vse, kar morate storiti, je, da preverite našo ponudbo, nato pa izberete kritino, ki vam v vsem ustreza. Mi vam bomo zagotovili kakovost, nadvse ugodne cene in dolgo življenjsko dobo kritine, seveda tudi kritine za ravne strehe.