Ravne strehe: kakovostna izdelava zahteva najboljše materiale

Ravne strehe se vse pogosteje pojavljajo tudi na stanovanjskih, ne le na javnih ali poslovnih objektih. Kot je znano, je izdelava ravne strehe zahtevna, cene ravnih streh pa so zato v povprečju nekoliko višje. A če boste ponudnika storitve in uporabljene materiale izbrali premišljeno, je možna tako kakovostna kot ugodna izdelava.

Kritina za ravno streho


Kako poteka izdelava ravne strehe?

Izdelava ravnih streh mora biti takšna, da preprečimo zamakanje. Glavna posebnost je tako, da je sestava ravne strehe večslojna. Izdelava je še posebej zahtevna, ko gre za plast hidroizolacije, vdor vode pa pomaga preprečevati tudi zaključni sloj - kritina, ki mora biti izbrana zelo premišljeno, da dosežemo želeni učinek. Za izdelavo zgornjega sloja lahko uporabimo različne materiale. Ena izmed možnosti je »kritina« ravne strehe iz peska ali gramoza. Zelo priljubljena rešitev v zadnjem času je zagotovo zelena streha, kjer pridejo v poštev predvsem mineralne kamnine. Kritina zelene strehe je lahko tudi iz posebnih plošč. Pogosta izbira pa je tudi kritina ravne strehe iz bitumenske plasti. Čeprav je sama sestava ravne strehe načeloma standardna, kar zadeva zaporedje posameznih slojev (parna zapora, toplotna izolacija, hidroizolacija, drenažni sloj ipd.), so možna rahla odstopanja, glede na konkretne okoliščine oziroma lastnosti objekta. Pohodne ravne strehe so na primer seveda malo drugačne od tistih, katerih izdelava ne predvideva tovrstne uporabe.

VEČ O KRITINAH ZA RAVNE STREHE


Najkakovostnejši materiali za ravne strehe, ugoden cenik

Izdelava ravne streheVas zanima kakovostna in ugodna izdelava ravne strehe? Cena materialov, ki vam jo lahko ponudimo v podjetju Metrapan, vas bo navdušila. Z našo pomočjo je mogoče priti do najugodnejše ravne strehe! Ugodna cena pa ni edino, kar vam lahko ponudimo. Z uporabo naših materialov so zagotovljene tudi kakovostne in funkcionalne ravne strehe. Cena ravne strehe je tako še posebej ugodna, če upoštevate nadpovprečno življenjsko dobo. Izdelava kakovostne ravne strehe je lahko tako cenejša, kot si morda trenutno predstavljate. Tako ni razloga, da se ne bi tudi sami odločili za to izredno funkcionalno, obenem pa moderno rešitev!

Več o nas na:https://metrapan.si/si/