Fasadni in strešni paneli z različno debelino izolacije

Podjetje Meltal IS d. o. o. je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju barvnih kovin in trudimo se, da bo tako tudi ostalo. Naš prodajni program Metrapan obsega različne vrste pločevinastih strešnih panelov in fasadnih panelov z izolacijo iz poliuretana, mineralne volne itd. Odločite se lahko tudi za panele brez izolacije. Paneli, tako strešni kakor fasadni, so na voljo v različnih dimenzijah, oblikah in barvah. V prodajnem programu Metrapan so vam na voljo različni izolativni fasadni paneli z različno debelino izolacije (od 25 mm pa vse do 250 mm). Glede na vijačene se razlikujejo po vidnem ali nevidnem spoju. Raba panelov z izolacijo ali brez je široka: od hal, garaž in hladilnic pa vse do nadstreškov, izolacije stropov in predelnih sten. Več o kritinah preberite tukaj: https://www.vsi.si/metrapan/kritina.

Paneli

Pošljite povpraševanje za izolacijske strešne panele in poslali vam bomo ceno

Vse kritine oziroma paneli za streho so izdelani iz pocinkane barvne pločevine in so dobavljivi v različnih debelinah, z ali brez izolacije. Večja debelina pločevine bo zagotovila boljšo nosilnost, zaščito pred vremenskimi vplivi in poškodbami. Strešni paneli so izdelani iz vroče cinkane pločevine z nanosom cinka 225 g/m2 ali 275 g/m2. Višji nanos cinka ponuja večjo zaščito proti prerjavenju strašnih panelov, s tem pa tudi daljšo življenjsko dobo. Za informacijo o ceni nam pošljite povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo.

NE SPREGLEJTE AKCIJ!

Različne vrste panelov z izolacijo glede na vaše potrebe

Glede na vaše potrebe lahko izbirate med različnimi vrstami strešnih panelov z izolacijo. Metrapan Premium HD je izolacijski strešni panel, ki je primeren za stanovanjske, pa tudi industrijske objekte. Opremljen je z izolirnim poliuretanom, ki je stisnjen med dve kovinski plošči. Metrapan Economy je strešni panel, ki zagotavlja zmanjševanje hrupa, odpravo kondenza in veliko odpornost proti toči. Paneli za streho Isodomus iz poliuretanske pene omogočajo izredno visoko stopnjo toplotne izolacije, zato so primerni tako za individualne kakor tudi za komercialne objekte. Vso ponudbo panelov z izolacijo ali brez izolacije si lahko ogledate na naši spletni strani. Cena panelov za streho je odvisna od površine strehe in izbranih panelov, vendar vam zagotavljamo, da bo cena v vsakem primeru ugodna.

VEČ O LAHKI KRITINI

paneli z izolacijo