Stenski paneli v akciji z ugodno ceno in 10-letno garancijo

Stenske panele pogosto poimenujemo tudi zidni oziroma fasadni paneli, namenjeni pa so montaži oziroma gradnji sten kot samostojne enote ali kot dodatna kritina. Izdelani so lahko iz različnih materialov, imajo pa tudi odlične izolacijske lastnosti. S stenskimi paneli lahko zapiramo objekte ali pa jih uporabimo za predelne stene, stene vrtnih ut, kot polnilo za vrata in za mnoge druge namene. Vse, kar moramo storiti je, da izberemo primerne stenske izolacijske panele. V podjetju Metrapan smo za vas pripravili akcijo stenskih panelov, ki si jo preprosto morate ogledati. Ukvarjamo se z odkupom, predelavo in prodajo barvnih kovin ter s trgovanjem izdelkov in polizdelkov iz barvne metalurgije. Naši proizvodi so visoko kakovostni, kar potrjuje tudi garancija ob nakupu.

PREVERITE TUDI KROVSKO KLEPARSKE IZDELKE

stenski paneli akcijaStenski paneli - akcija panelov z visoko stopnjo izolativnosti

Akcija stenskih panelov vam omogoča poceni nakup kvalitetnih stenskih panelov z visoko stopnjo izolativnosti, ki so primerni za mobilne stene, predpripravljene kontejnerje, hladilne in razstavne prostore, drseča vrata in še mnogo več. Oglejte si akcijo stenskih panelov, mi pa vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega, predstavili pa vam bomo tudi cenik stenskih panelov.

Stenski paneli METRAPAN LINE z elegantnim videzom

Stenski paneli METRAPAN LINE nam omogočajo izboljšanje videza vsake arhitekture, saj so elegantni, preprosti in ravni. Kakovost stenskih panelov v podjetju Metrapan strankam jamčimo z 10-letni garancijo na prerjavenje, razslojevanje barve in spremembo nianse barve. Če iščete pestro ponudbo in ugodno ceno stenskih panelov vrhunske kvalitete, smo v podjetju Metrapan pravi naslov za vas.

Stenski paneli

Kritina za nadstrešek: https://www.vsi.si/metrapan/metrapan/kritina-za-nadstresek