Glede na življenjsko dobo strešne kritine je njena cena zelo ugodna

strešna kritina cenikStrešna kritina iz našega prodajnega programa ima prodajne cene sestavljene na podlagi različnih kriterijev. Iz tega razloga ne moremo takoj podati fiksne cene strešne kritine za vašo streho, vam pa z veseljem sestavimo ponudbo, če nam zaupate potrebne podatke za cenovni izračun. Cena strešne kritine je odvisna od izbranega materiala, ki je lahko pločevina z ali brez posipa, polikarbonatna strešna kritina ali vlaknocementne plošče. Končno ceno strehe določa tudi količina strešne kritine, ki jo potrebujete. Na končno ceno vaše nove strehe vpliva tudi porabljen krovski material, ki je potreben pri gradnji strehe. Glede na dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje je Metrapan strešna kritina zelo dobra investicija v vaš dom.

Pločevinasta strešna kritina je najprimernejša za položne strehe

strešna kritina cenaKaj je najboljša strešna kritina za vašo streho je odvisno med drugim tudi od naklona strehe, vrste strešne konstrukcije, vrste izolacije in seveda vaših pričakovanj. Najprimernejša strešna kritina za položne strehe je pločevinasta strešna kritina. Naša cenovno ugodna strešna kritina je primerna za stanovanjske in industrijske objekte, za zootehnične objekte in ostale objekte kot so nadstreški, garaže in vrtne ute. Pločevinasta strešna kritina ima različne vrste izolacije v različnih debelinah. Tudi pločevina je različnih debelin, kar vpliva na visoko nosilnost, zaščito pred poškodbami in raznimi vremenskimi vplivi. V akcijah, ki jih objavljamo, lahko dobite pločevinasto strešno kritino po ugodnih cenah.

PREVERITE TUDI FASADNE PANELE

Z nakup strešne kritine na naših hišnih razprodajah veliko prihranite

Občasno imamo na sedežu našega podjetja Metrapan hišno odprodajo zalog. Cenik strešne kritine iz zaloge je objavljen na naši spletni strani. Visoko kvalitetno strešno kritino Metrapan lahko tako dobite po zelo ugodnih cenah. Poleg cenovno ugodne strešne kritine lahko dobite po ugodnih cenah tudi fasadne panele in krovsko-kleparske izdelke iz našega prodajnega programa. Vsa strešna kritina je locirana v našem skladišču, kjer se lahko prepričate o kvaliteti in jo tudi takoj kupite po ugodnih razprodajnih cenah. Več preberite tukaj: https://www.vsi.si/metrapan/kovinska-kritina.