Najcenejša strešna kritina za prenovo strehe ali nadstreška

Če se odločate za prekrivanje nove, ali obnovo stare strehe ste verjetno že premišljevali, katero strešno kritino bi izbrali. Je res mogoče, da je najcenejša strešna kritina najboljša? Ugodna cena strešne kritine že dolgo ne predstavlja več merila za kakovost kritine. Čeprav je prenova strehe še vedno malce večja naložba, se dosti bolj izplača. Z razvojem novih tehnologij so strešne kritine postale trpežnejše, močnejše in cenejše. Premišljena izbira kritine bo zagotovila kakovostno zaščito objektu, brez da bi nam pri tem popolnoma izpraznila denarnico.

Prenova strehe- za kakšno ceno?

Kakšne so cene strešne kritine in katera je najcenejša strešna kritina

Naša ponudba v podjetju Metrapan by Meltal obsega kovinske strešne panele, IKOtile - kovinske kritine s posipom, polikarbonatne kritine, nosilno trapezno pločevino, ravne in zelene strehe, vlaknocementne plošče, kovinske kritine brez izolacije, pločevinaste kritine za kmetijske objekte in opečne kritine. Da bi kritina imela čim daljšo življenjsko dobo, moramo pri izbiri upoštevati naklon strehe, obliko, razgibanost, lokacijo, vremenske razmere in tip arhitekture. Namreč kritina hiše je popolnoma drugačna od kritine nadstreška. Najcenejša kritina so še vedno vlaknocementne plošče, ki jih lahko najdete v naši ponudbi. Plošče Eternit Valovitka 5, Eternit Valovitka 5 ločna in Eternit Valovitka 8 so kakovostne vlaknocementne plošče z različnimi višinami valov. Višji valovi omogočajo boljše prezračevanje in preprečujejo nastanek kondenza. Cena strešne kritine pa je odvisna od površine strehe, ki jo pokrivamo.


Kritina nadstreška - Najcenejša kritina, ki nudi optimalno zaščito

KritinaKakovostna kritina mora nuditi odlično zaščito pred poškodbami in visoko UV obstojnost - še posebej kritine nadstreška. Najcenejša in najkakovostnejša kritina, ki je primerna za preproste objekte, kot so nadstreški, garaže in vrtne ute je Metrapan Classic HD. Kritina v obliki trapeza s petimi rebri je dobavljiva z izolacijo med 30 do 100 mm. Narejena je iz barvane pocinkane pločevine z nanosom cinka 225 g/m2, ki zagotavlja optimalno zaščito proti rjavenju in s tem daljšo življenjsko dobo kritine nadstreška. Najcenejšo kritino lahko dopolnimo s kakovostnimi dodatki, kot so žlebovi, jahači, vijaki, obrobe in strelovodi. Kritina ni namenjena le preprostim objektom, temveč tudi prenovam streh stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektov.


Odlično razmerje med ceno strešne kritine in kakovostjo prenove strehe


Se odločate za prenovo strehe in ne veste, katera je najcenejša strešna kritina? Naš cilj v podjetju Metrapan by Meltal je, da vam ponudimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno strešne kritine. Preudarna izbira strešne kritine ne bo vplivala le na videz našega doma, temveč tudi na njegovo toplotno in zvočno izoliranost. Poznamo različne vrste kritin, ki se med seboj razlikujejo po materialih, načinu izdelave, naklonih, za katere so primerne, in seveda po ceni. Strešne kritine, ki jih imamo na izbiro v podjetju Metrapan by Meltal, so narejene iz kakovostnih prilagodljivih, trdnih, vzdržljivih in lahkih materialov, ki bodo preprečili vdor vlage ter poskrbeli za optimalno zaščito konstrukcije doma.