Krovska dela in izdelki - iščete dobrega krovca?

Krovska, kleparska in tesarska dela se najpogosteje izvajajo pri novogradnjah in prenovah oziroma sanacijah. Medtem ko krovska dela zajemajo pokrivanje in prekrivanje streh ter njihovo izolacijo, se kleparstvo navezuje na montažo strelovodov, žlebov in drugih izdelkov, tesarstvo pa na postavitev lesenih ostrešij za izdelavo streh. V kolikor razmišljate o zamenjavi strešne kritine, morda menjavi žlebov ali primernosti izbrane kritine za objekt, boste potrebovali nekoga, ki se ukvarja s krovskimi deli in ima na tem področju veliko izkušenj. Ker je ponudnikov na trgu ogromno, je ta odločitev včasih zelo težka, vendar moramo dati prednost izkušnjam in upoštevanju predpisanih pravil. Krovska dela in izdelki morajo ustrezati navodilom proizvajalca strešnih kritin, vsekakor pa morajo biti krovska dela izvedena hitro in predvsem kvalitetno, kar bi moralo biti vodilo vsakogar, ki dela s krovskim materialom.

H krovskim delom uvrščamo čisto vsa dela, ki so povezana z načrtovanjem in prekrivanjem streh z različnimi materiali, pri čemer je potrebno upoštevati različne dejavnike, vključno z naklonom strehe ter največjo in najmanjšo razdaljo med posameznimi elementi. Izbran izvajalec krovskih del oziroma izdelkov mora biti pooblaščen za opravljanje tovrstnih storitev, prisegati mora na kvaliteto in nam nuditi celovite rešitve na enem mestu. V podjetju Metrapan vam nudimo celovito ponudbo krovsko kleparskih izdelkov, ki so na voljo v različnih materialih in barvah. Tako boste v naši ponudbi našli različne vrste obrob v različnih materialih in barvah po želji kupca, žlebove vseh vrst, pester program kljuk, ki obsega kvalitetne kljuke za vse vrste žlebov, kotličke za spoj med žlebom in cevjo, zaključke v različnih dimenzijah, tudi s tulcem, vogalnike v zunanji ali notranji izvedbi, odtočne cevi različnih premerov in še mnogo več. Med našimi krovskimi izdelki so na voljo tudi kvalitetne objemke za pritrjevanje odtočnih cevi v različnih dimenzijah, kolena, izogibi, lovilec vode, snegolovi, zaščite pred pticami - skratka vse, kar potrebujemo za kakovostno izpeljavo krovskih del.


Zakaj ni vseeno, katerega krovca izberemo?

Ker je streha objekta izjemno pomemben konstrukcijski sklop in s tem tudi najbolj kompleksen sklop, ni vseeno, koga bomo izbrali za izvedbo krovskih del. Streha nas ne ščiti le pred padavinami, temveč se od nje pričakuje tudi zadovoljevanje estetskih in tehničnih norm. Če si želimo zagotoviti njeno dolgo življenjsko dobo, je potrebno za njeno izdelavo izbrati le najbolj kakovosten material. Kvalitetno izdelana streha nas zaščiti pred različnimi vremenskimi vplivi, pa tudi pred hrupom iz okolice. Še preden se lotimo krovskih del, razmislimo o izbiri kritine in o izolaciji. Kritine so na voljo v različnih materialih, med katerimi so nekateri bolj odporni na različne vremenske razmere in drugi manj, zato je pri izbiri potrebno upoštevati lastne želje, pa tudi nasvete strokovnjaka s tega področja. Za izolacijo uporabimo le najbolj kvalitetne izdelke, saj s pravilno izvedeno izolacijo zmanjšamo porabo energije za ogrevanje, preprečimo pregrevanje v poletnih mesecih in onemogočimo hrup iz okolice. V podjetju Metrapan imamo na tem področju kar 39-letne izkušnje, zato našim strankam nudimo le najboljše krovske izdelke, ki presegajo pričakovanja strank. Vse to nam omogoča nenehen razvoj, zahvaljujoč kateremu so stranke zadovoljne s storitvami in izdelki, ki jih nudimo. Če potrebujete nekoga, ki opravlja krovska dela in za njimi tudi stoji, si lahko na naši spletni strani ogledate seznam pooblaščenih krovcev, ki jih lahko po želji kontaktirate in se dogovorite za izvedbo krovskih del v primeru novogradnje ali sanacije objekta. Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo!

Preverite še našo ponudbo stenskih panelov