Pri nas dobite kritine za vse vrste streh

KritinaV podjetju Metrapan d.o.o. vam nudimo različne vrste kritin, ki so primerne za različne vrste streh. Strehe so lahko ravne ali pa imajo različne naklone. Kritino je potrebno glede teže prilagoditi sami konstrukciji strehe, da ne pride do prevelike obremenitve. V našem prodajnem programu imamo veliko vrst kritin kot so pločevinasta s posipom ali brez in polikarbonatna kritina, vlaknocementne plošče in kritina za ravne strehe. Vsaka kritina ima svoje lastnosti zato imamo pri nas tako široko ponudbo da lahko zagotovimo pravo kritino za vse vrste streh. Nudimo vam kritine v raznih barvah, s svetlečim ali mat efektom, v različnih dimenzijah, z izolacijo ali brez. Izbira naših kritin je res velika, vse pa so visoke kvalitete. Za vse naše kritine Metrapan jamčimo z garancijo.

V današnjih časih se gradi čedalje več ravnih streh na vseh vrstah objektov

Ravne strehe so bile včasih značilne za industrijske objekte, v današnjih časih pa se čedalje bolj gradijo tudi na stanovanjskih objektih. Ravne strehe imajo številne prednosti, njihove površine so lahko pohodne ali nepohodne. Vse ravne strehe je potrebno dobro izolirati, da se prepreči vdor vlage v betonsko podlago. Celoten skupek kritine za ravne strehe predstavljajo razni premazi, parne zapore, izolacijski materiali in zatesnitvene plasti. Zaključni sloji ravnih streh so lahko bitumenski trakovi s posipom ali brez. Kritino za ravne strehe pa predstavlja tudi nasuti prodec ali pa ozelenela površina. Ozelenela površina je zelo dober izolator, ki nam prihrani veliko energije za ogrevanje ali hlajenje prostorov.

kritina za ravne strehe

VEČ O KRITINI ZA NADSTREŠEK

Ena izmed pomembnih lastnosti kovinske kritine je majhna teža

Kovinsko kritino proizvajamo v raznih oblikah iz vroče cinkane jeklene barvne pločevine, debeline 0,5-0,6 mm. Kritina ima lahko izolacijo ali ne, lahko ima filc, ki je protikondenčna zaščita. Kovinska kritina s filcem je primerna za moderne strehe z minimalnim naklonom. Je zelo dober zvočni izolator. Teža pločevinaste kritine je zelo majhna in sicer od 5 kg/m² naprej. Za ogled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran: https://metrapan.si/si/pisite-nam/.