Strehe in dodatki: v ponudbi tudi ugodne obrobe za streho

Strehe morajo biti izdelane iz zelo trpežnih materialov, če želimo, da bodo uspešno kljubovale tudi manj ugodnim vremenskim razmeram, ki so jim pogosto izpostavljene. Pomembni sta tako kritina kot konstrukcija strehe

Strehe

Za optimalen rezultat mora biti izvedba strehe osnovana na premišljenem načrtu. Pozabiti pa ne smemo niti na pametno izbiro elementov, kot so obrobe in žlebovi za streho. Izvedba strehe, pri kateri smo pozorni na vsak, tudi najmanjši detajl, ne le na konstrukcijo in kritino, zagotavlja vrhunski rezultat in nadpovprečno življenjsko dobo.

OGLEJTE SI VSE NAŠE PRODUKTE


Kritine za strehe: bogata izbira in ugodne cene

Izvedba streheKo je izdelana konstrukcija strehe, pride na vrsto še izbira in polaganje kritine. Kateri material izbrati, da bo izvedba strehe kar najbolj kakovostna? Danes je možnosti kar precej. V podjetju Metrapan smo za vas zbrali najodpornejše materiale, katerih izjemna obstojnost je zagotovljena. Poleg tega pa vam nudimo tudi izjemno ugodne cene streh in ostalih elementov. Izbirate lahko med pločevinastimi kritinami in pločevinastimi kritinami s posipi, polikarbonatnimi kritinami, vlakocementnimi ploščami ipd.


Različni krovsko-kleparski izdelki za piko na i

Ne spreglejte niti naše raznolike ponudbe krovsko-kleparskih izdelkov. Med njimi imajo pomembno mesto obrobe za streho. Izbirate lahko med različnimi materiali za obrobe za streho, in sicer med inoxom, jeklom in aluminijem. Prav tako pa je vaša tudi odločitev glede barve obrobe za streho. Na voljo so vam obrobe za streho iz rednega programa, seveda pa lahko za vas izdelamo tudi obrobe po naročilu. Za krivljenje obrobe za streho se uporabljajo najkakovostnejši stroji priznanih znamk, kar zagotovi vrhunski končni izdelek. V ponudbi pa vas med drugim čakajo tudi žlebovi za streho. Podobno kot obrobe so lahko tudi žlebovi za streho izdelani po naročilu. Vedno imam sicer na zalogi standardne, okrogle žlebove, dimenzij 25, 28 in 33 cm. Možno pa je na primer tudi naročilo oglatih žlebov. Pri nas lahko tako najdete resnično vse, kar potrebujete za kakovostno streho, na enem mestu in za ugodno ceno.

Več o našem prodajnem programu: https://metrapan.si/si/aktualno/