Stenski izolacijski paneli v različnih debelinah in barvah

Stenski paneli se uporabljajo za montažo oziroma gradnjo sten, zato zanje velikokrat uporabljamo tudi izraz fasadni paneli. Izdelujejo se iz različnih vrst materialov, zato so primerni za vse vrste objektov. Da bi si zagotovili kar se da dobro izolacijo, izbirajmo med stenskimi paneli z odlično izolativnostjo, ki se uporabljajo tako za zapiranje različnih vrst objektov, kot tudi za predelne stene ali stene vrtnih ut in v druge namene. V kolikor razmišljate o nakupu najbolj kakovostnih stenskih izolacijskih panelov, si oglejte ponudbo podjetja Metrapan, v katerem vam nudimo panele z visoko stopnjo izolativnosti. Primerni so za uporabo v hladilnih in razstavnih prostorih, predpripravljenih kontejnerjih, mobilnih stenah, drsečih vratih in drugod.

Naši stenski izolacijski paneli METRAPAN LINE omogočajo optimalen čas gradnje, so elegantnega in preprostega videza ter kakovostno izdelani, kar našim strankam jamčimo z 10-letno garancijsko dobo na prerjavenje, razslojevanje barve in spremembo nianse barve. S pomočjo fasadnih panelov METRAPAN LINE zahvaljujoč njihovi eleganci in preprostosti izboljšamo videz čisto vsake arhitekture. METRAPAN LINE izolirani stenski in fasadni panel z vidnim spojem, iz barvne pocinkane pločevine s polnilom iz poliuretana je pri nas dobavljiv v različnih profilacijah. Dejstvo je, da je prihranek energije vedno pomembnejši faktor na področju gradbene industrije. Zaradi tega se industrija osredotoča predvsem na materiale, ki vsebujejo komponente z visoko stopnjo izolativnosti. METRAPAN LINE je samonosilni ploščati stenski panel, posebej zasnovan za mobilne stene, predpripravljene kontejnerje, hladilne prostore, razstavne prostore, drseča vrata, strope, prav tako pa je idealna komponenta za projekte, ki zahtevajo lahke, močne in izolativne materiale. Izboljša videz čisto vsake nove arhitekture, saj je eleganten, preprost in raven. Na voljo je v standardnih barvah in barvah Standard plus. V ponudbi podjetja Metrapan so na voljo tudi drugi stenski izolacijski paneli, zato boste brez težav našli najprimernejšega za vaš objekt.

izolacijski paneliIzolacijski panel

Izbirajte med različnimi vrstami stenskih panelov

Stenski paneli iz naše ponudbe se uporabljajo v najrazličnejše namene, zato moramo glede na namen uporabe izbrati primerno debelino, izolacijo in pločevino. V namen poudarjanja estetskega videza arhitekture vedno izberemo takšne stenske izolacijske panele, ki se namestijo vertikalno, kot tudi horizontalno. Stenski paneli lahko imajo oblogo na obeh straneh, izberemo pa lahko tudi pol-panele, ki imajo oblogo iz aluminijaste folije samo na eni strani. Pri izbiri primernega stenskega panela upoštevamo predvsem debelino, saj so ti izdelki dobavljivi v različnih debelinah. Večja debelina pomeni višjo nosilnost fasadnega panela, s čimer se poveča tudi zaščita pred poškodbami in ekstremnimi vremenskimi razmerami, kot so močan veter in nalivi. V ponudbi podjetja Metrapan boste z lahkoto izbrali najprimernejše stenske panele glede na namen uporabe, saj vam bodo izkušeni prodajalci z velikim veseljem priskočili na pomoč in vam svetovali po svojih najboljših močeh.

Preverite našo ponudbo stenskih panelov

Idealna izbira za stene, ki morajo dobro izgledati

Isoparfire Elegant je stenski panel, ki je posebej zasnovan za uporabo na stenah, ki morajo biti varne, pomemben pa je tudi njihov estetski videz. Proti ognju odporni fasadni paneli razreda A2-s1,d0 so narejeni iz mineralnih vlaken, izstopajo pa zaradi skritih sponk, ki omogočajo, da so stenski paneli na stenah videti nameščeni brezšivno. Prevlečeni so z dvema podporama iz galvaniziranega jekla ali, po naročilu, iz nerjavečega jekla ali vnaprej pobarvanega naravnega aluminija s standardno debelino 0,5 mm. Dvojne plošče so prav tako na voljo po naročilu v drugih debelinah. Izberite stenski izolacijski panel s pomočjo strokovnjakov s kar 39-letnimi izkušnjami na tem področju.