Poceni kritina odlične kvalitete v podjetju Metrapan


Strešna kritinaPodjetje Metrapan, ki deluje v Mariboru, se ukvarja s prodajo kvalitetnih poceni strešnih kritin vseh vrst od navadnih pločevinastih kritin s posipom ali brez do kritine valovitka, ravnih streh in zelenih streh. Poleg poceni kritin lahko v naši poslovalnici ali na spletni strani najdete tudi fasadne panele, krovsko kleparske izdelke in pritrdilne materiale. Naše poslanstvo je zagotavljati kvalitetne in strokovne storitve ter se celovito odražati na potrebe in želje kupcev tako doma kot v tujini, kar pomeni, da boste z nakupom poceni kritin pri nas izjemno zadovoljni ne glede na to, ali se boste odločili za kritino s posipom ali brez.

NUDIMO TUDI STENSKE PANELE


Poceni kritina s posipom, ravna streha ali valovitka

Strešne kritine so izjemno pomemben del hiše, zato je pomembno, da se pri izbiri poceni kritine odločimo pravilno. V našem podjetju, ki ima 37-letno tradicijo pri svetovanju in prekrivanju hiš ter stanovanjskih objektov vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri poceni kritine. Izbirate lahko med pločevinasto kritino s posipom ali brez, polikarbonatno streho, valovitkami, ki nudijo rešitev za najbolj razgibane strepne površine ter kritino za ravne strehe in zelenimi strehe, ki jih ozelenite in na njih naredite svoj vrt. Ne glede na izbiro poceni kritine smo prepričani, da vas bosta navdušili tako kvaliteta kot obstojnost in boste z nakupom zelo zadovoljni.


Kritina s posipom Gerard po ugodni ceni

V našem podjetju poleg navadne strešne kritine nudimo tudi kritino s posipom, ki strehi doda lepšo podobo. Izjemno popularen ponudnik kritin s posipom je Gerard, ki je na voljo po ugodni ceni, obenem pa ga krasi izjemna obstojnost in odpornost na zunanje vplive. Izbirate lahko med več različnimi poceni kritinami s posipom med kateri se stranke največ odločajo za Gerard klasik, ki so stisnjene v tradicionalni obliki strešnikov in Gerard Corona, ki so oblikovani z namenom, da se ponovno ustvarjo naravne skodle iz cedrovega lesa.

ravna streha kritina