Paneli za stene za vse vrste objektov - samo najboljši izolacijski paneli

Paneli za stene so na voljo v različnih velikostih in oblikah. Če želimo poudariti estetski videz objekta, je najbolje izbrati tiste panele za stene, ki jih je mogoče namestiti tako vertikalno, kot tudi horizontalno. Izbiramo lahko med različnimi debelinami panela, izolacije in pločevine. Pri nakupu izolacijskih panelov smo pozorni tudi na namen uporabe, od katerega se razlikuje tudi vrsta izbranega panela. Paneli sendvič so na voljo tudi v podjetju Metrapan. Izdelani so iz izolativne plasti iz mineralnih vlaken in dveh 0,5 mm debelih podpor iz vnaprej pobarvanega ali s plastiko prevlečenega galvaniziranega jekla, iz nerjavečega jekla, reliefnega naravnega aluminija ali bakra. Ker v podjetju nenehno skrbimo za zadovoljstvo naših stran, strankam nudimo proizvode in storitve vrhunske kakovosti, ki so na voljo po zelo dostopni ceni.

VEČ O STREŠNI KRITINI

Izolacijski paneli - kako jih izbrati?

Pri izbiri izolacijskih panelov upoštevamo predvsem namen, v katerega želimo izbrane panele uporabiti. Uporabljamo jih namreč lahko kot fasadne ali predelne stene. Paneli za stene imajo lahko oblogo na obeh straneh, prav tako pa obstajajo tudi pol-paneli, ki imajo na eni strani oblogo iz aluminij folije. Ponudbo izolacijskih panelov lahko preverite v podjetju Metrapan. Na voljo so tudi zidni fasadni paneli.

Paneli za steneizolacijski panel

PREVERITE TUDI LAHKO KRITINO

Paneli za stene in debelina pločevine

Paneli za stene so izdelani iz pocinkane pločevine, ki je dobljiva v različnih debelinah. Večjo debelino kot izberemo, višja je nosilnost panela za steno, večja pa je tudi zaščita pred poškodbami in ekstremnimi vremenskimi razmerami. Preverite ponudbo stenskih panelov v podjetju Metrapan in izberite tiste, ki vam najbolj ustrezajo. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: http://metrapan.si/si/.