Smo proizvajalec kvalitetnih strešnih kritin za vse vrste objektov

Strešna kritinaV našem podjetju Metrapan d.o.o. se ukvarjamo z odkupom, predelavo in prodajo odpadnih barvnih kovin ter s prodajo izdelkov in polizdelkov iz barvne metalurgije. V prodajnem programu našega podjetja Metrapan d.o.o. najdete strešne kritine in fasadne panele, krovsko kleparske izdelke, pritrdilne materiale ter nosilne trapezne pločevine. Nudimo pločevinaste strešne kritine z in brez posipa, polikarbonatne strešne kritine in vlaknocementne plošče. Vsaka strešna kritina ima svoje specifične lastnosti, ki določajo namen njihove uporabe. Metrapan d.o.o. nudi strešno kritino za prekrivanje stanovanjskih in industrijskih objektov, za zootehnične stavbe in tudi za enostavne objekte kot so nadstreški, garaže, vrtne ute in podobno.

VEČ O PANELIH ZA STENE

Za nadstreške je najboljša lahka in vremensko odporna pločevinasta strešna kritina

Kritina za nadstreške je najprimernejša pločevinasta strešna kritina. Nadstreški imajo običajno manjši naklon streh kot ga imajo klasični stanovanjski objekti. Pločevinasta strešna kritina pa je za položne strehe najboljša izbira. Nadstreški tudi nimajo tako trdne gradbene konstrukcije kot hiše zato je nujna uporaba strešne kritine, ki ima primerno težo. Tudi sama izolacija nadstreška ni tako pomembna, tako da lahko izberete cenovno ugodnejšo pločevinasto strešno kritino s tanjšo izolacijo. Naša strešna kritina za nadstreške Metrapan Classic HD ima polnilo iz poliuretana in aluminijasto folijo na spodnji strani, kar je primerno za nadstreške saj estetski videz s spodnje strani nadstreška ni tako pomemben. Mora biti pa streha nadstreška vseeno vzdržljiva in odporna na vse vremenske vplive, kar Metrapan pločevinasta strešna kritina zagotovo je.

kritina za nadstreške

Ceno naše strešne kritine oblikuje veliko različnih faktorjev

Katera strešna kritina je najboljša za vaš dom je odvisno od tehničnih zahtev vaše strehe in seveda od vaših želja in pričakovanj. Cena strešne kritine se oblikuje individualno zaradi raznolikosti materiala, količine in drugih pogojev. Na podlagi vseh potrebnih podatkov vam izdelamo ponudbo z ugodnimi cenami. Pločevinasta strešna kritina Metrapan je zagotovo najboljša naložba v vaš dom za katero jamčimo z 10 letno garancijo. Več na naši spletni strani: https://metrapan.si/si.