Sanacija strehe s kritino priznanega podjetja Metrapan d.o.o.

Sanacija strehe oziroma njeno popravilo je potrebno še preden pride do puščanja vode v bivalne ali poslovne prostore. Če pa zaradi nerednega vzdrževanja že pride do zamakanja, je treba ukrepati hitro ter za sanacijo in rekonstrukcijo strehe poskrbeti nemudoma. Metrapan d.o.o. je mednarodno priznano podjetje za prodajo in svetovanje glede kritine ter popravila streh.

Delujemo v Sloveniji ter nudimo zanesljive in natančne rešitve najvišje kvalitete. V naši ponudbi lahko najdete strešno kritino, sisteme za odvajanje vode ter ostale dodatke za gradnjo ali sanacijo streh različne oblike in vremenskih obremenitev.

sanacija strehe

Sanacija strehe, ki poskrbi za specialno tesnenje

Razmislek o popravilu strehe je velikokrat neprijeten, saj se ustrašimo velikih investicij, časovne zamude in logističnih težav prebivalcev ali delavcev med samo rekonstrukcijo. Pri podjetju Metrapan d.o.o. si tekom vsake sanacije in rekonstrukcije strehe prizadevamo, da poteka čim manj moteče.  

Sanacija strehe je seveda najboljša, ko poškodbe še niso tako velike in je lahko opravljena brez večjih posegov v zgradbo, a če odlašamo predlogo, se lahko zgodi, da bo potrebna zares temeljita obnova strehe. Na težave nas običajno opozori puščanje vode in takrat je skrajni čas da nas pokličete. Za nas niso ovira niti najzahtevnejše sanacije streh.

VEČ O POPRAVILU STREHE

obnova strehe

Kako do nizkih stroškov vzdrževanja strehe

Priporočamo redno vzdrževanje strehe, saj se tako ohranja vrednost stavbe, morebitne poškodbe pa se odkriva sproti., na ta način je popravilo strehe vedno minimalno. Na začetku vašega projekta vam lahko izdelamo tudi finančno-investicijski plan za enega ali več objektov.

Pri izbiri najboljše strešne kritine za vaš objekt so vam vedno na voljo naši svetovalci z večletnimi izkušnjami, ki vam bodo znali predstaviti razline možnosti in rešitve glede obnove ali sanacije strehe.


Odkrivanje zamakanj in popravilo strehe

Zamakanje strehe in puščanje vode je pojav, ki se lahko zgodi pri vsaki strehi, še posebna nevarnost zaradi nagiba pa obstaja pri granji ravnih streh, ki so odlična rešitev za urbana središča.

V primeru, ko pride do zamakanja strehe je hitro potrebna učinkovita sanacija in rekonstrukcija strehe. Za obnovo strehe je nujno izvesti test prepuščanja na osnovi katerega vam bodo naši svetovalci lahko ponudili najboljšo možnost glede sanacije strehe. Za sanacijo in morebitno rekonstrukcijo strehe boste tako lahko poskrbeli brez nepotrebnih dodatnih stroškov, saj boste točno vedeli, kje se skrivajo napake.

Da bi si prihranili veliko investicijo popravila ravne strehe zaradi puščanja vode je najbolje, da je celotna gradnja izvedena s kakovostno kritino in kakovostnim sistemom za odvajanje vode. Oboje lahko najdete pri podjetju Metrapan d.o.o.

zamakanje strehe


Znebite se strahu pred zamakanjem, za vedno

Redna sanacija strehe in preventivni pregledi torej najbolje preprečujejo vdor vode in druge skrbi, ko streha ne tesni več dobro. S sodobno tehnologijo je pri ravnih strehah mogoče celo vgraditi sistem, ki vas bo na napako/poškodbo opozoril že veliko preden bo v stanovanje pritekla voda. 

Streha je največja obramba hiše, zato je treba poskrbeti, da je vedno v odličnem stanju, popravilo pa da je opravljeno natančno in strokovno. Zanesite se na naše izurjene tehnike, ki so polni znanja in izkušenj ter poskrbite za lepšo in varnejšo prihodnost vašega doma. Kontaktirajte nas za nasvet pri izbiri najboljše kritine, nadzornih sistemov in sanaciji najrazličnejših streh po Sloveniji.