Pestra kolekcija kopalk v trgovinah Mana

Prihaja poletje, sezona kratkih hlač in majic, kril in oblek, pa seveda tudi kopalk. Kljub temu, da so kopalke kos oblačila, brez katerega poleti skoraj ne gre, veliko deklet ne ve, za katere kopalke naj se odločijo glede na tip postave, ki ga imajo. Tako kot pri izbiri obleke se moramo tudi pri izbiri kopalk zavedati, da obstajajo različni tipi ženske postave, ki mu moramo prilagoditi tip kopalk, ki ga izberemo.

Kako izbrati prave kopalke glede na svoj tip postave?

Če se soočamo s postavo v obliki jabolka, je priporočljivo, da izberemo kopalke, imenovane ”tankini”. Gre za kopalke, katerih zgornji del je oblikovan v majčko, ki pokrije celoten del telesa. V kolikor se soočamo s precej ploskim telesom, je dobro, da izberemo kopalke, s pomočjo katerih bomo dobro poudarili svoje obline. To lahko storimo s kopalkami, ki premorejo veliko volanov in tako telesu dodajo določen volumen. Če se lahko pohvalimo s postavo v obliki peščene ure, se lahko odločimo za klasične bikini kopalke.

Velikokrat se pojavi tudi dilema med tem, ali se je bolje odločiti za brazilke ali za standardne hlačke kopalk. Če imamo nekoliko bolj poudarjene boke, je dobro, da se odločimo za standardne hlačke, ki bodo nekoliko odvrnile pozornost od naših bokov, če pa so naši boki manjši, so brazilke navadno boljša izbira.

Kopalke

Izberite prave za sebe

Tudi barve igrajo zares veliko vlogo pri izbiri kopalk

Veliko pa lahko pri izbiri kopalk naredimo že z barvami. Če bomo izbrali kopalke v svetlejših tonih, bomo tisti del svojega telesa nekoliko poudarili. Nasprotno bomo s kopalkami temnejših tonov določene dele svojega telesa zakrili. S tem namenom se lahko odločimo tudi za kombinacijo različnih barv – če na primer izberemo temen spodnji del kopalk in barvit zgornji, bomo skrili boke in poudarili prsi. Veliko pa lahko naredimo tudi z vzorci. Če so kopalke vzorčaste, bo tisti del telesa bolj izstopal.

V Mani ponujamo pestro izbiro ženskih kopalk in otrških kopalk

V Mani lahko dekleta izbirajo med različnimi kroji in barvami ženskih kopalk. Za vas smo pripravili tako enodelne kot tudi dvodelne kopalke v barvah letošnjega poletja. Poleg ponudbe kopalk, nikakor ne smete spregledati tudi drugih dodatkov za na plažo. Seveda pa pri letošnji kolekciji nismo pozabili niti na moške kopalke, pripravili pa smo tudi pestro izbiro kopalk za vaše najmlajše.

Moški se lahko tako odločajo med različnimi kopalnimi hlačami, ki so kot nalašč tudi za prijeten soboten piknik. Kopalke za punčke so porisane z zabavnimi vzorci, pa tudi fantovske kopalke vsebujejo motive, ki bodo vašim najmlajšim všeč in jih bodo tako z veseljem nosili. Kopalke so poleg tega udobne in prijetne za nošnjo.

Otroške kopalke

Oglejte si ponudbo

Poleg ženskih kopalk ponujamo tudi ostale dodatke za na plažo

Nikakor pa pri nakupu ženskih kopalk ne smete pozabiti na ostale potrebščine, ki jih potrebujete na plaži. Tako je skoraj nujno, da k svojim najljubšim kopalkam izberemo tudi natikače, dekleta pa potrebujejo tudi torbo za na plažo, ki bo dovolj prostorna, da bomo vanjo spravili svojo najljubšo knjigo, vodo, sončno kremo in prigrizek. Seveda pa ne manjka niti ponudbe oblek za na plažo, ki jih lahko dekleta oblečejo preko kopalk.

Vsa oblačila, ki jih pri nas ponujamo, so izdelana iz kakovostnih materialov, ki so koži prijazni, oblačila pa so tako izjemno udobna. Celotno ponudbo kopalk in drugih poletnih oblačil si lahko ogledate na naši spletni strani, veseli pa vas bomo tudi v kateri izmed naših poslovalnic, kjer si lahko oblačila tudi pomerite, mi pa vam bomo z veseljem svetovali, katere kopalke vam najbolje pristojijo.

Kolekcijo kopalk si lahko ogledate tudi na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših prodajaln, kjer lahko kopalke tudi pomerite.