Delovna oblačila visoke funkcionalnosti in kvalitete


Delovna oblačilaDelovna oblačila so običajno tudi zaščitna, zato je zelo pomembno, da so kvalitetna. Vsak dober delodajalec poskrbi, da delavci svoje delo lahko opravljajo udobno in tudi varno. Za delovna oblačila, predvsem delovne kombinezone, je značilno, da so tudi zelo funkcionalna imajo veliko žepov in zank za orodje, ter pokrivajo vse dele telesa, ki jih moramo zaščititi. Trgovina Magra ponuja bogat prodajni program za delovne obleke, kombinezone (tudi zimske, podložene delovne kombinezone) in zaščitno opremo (npr. delovne rokavice). Zagotavljamo, da bo za delovni oblačila cena izredno ugodna.


delovni kombinezon(Zimski) delovni kombinezon, farmer hlače in jakne


Delovni kombinezon spada med pogosto uporabljene delovne obleke. Pri nas lahko naročite izvrsten delovni kombinezon ORION ADRIAN, ki ima ojačitev v kolenskem delu. Prav tako ima možnost vstavitve kolenskih protektorjev. Dobite ga v sivo-črni barvi in različnih velikostih. Med zelo priljubljena delovna oblačila pa spadajo še na primer farmer hlače. Tudi za te bo cena zelo prijazna.


V hladnejših dneh je pri delu zunaj potrebno poskrbeti za toplejša delovna oblačila. Takrat vam bo prav prišel zimski delovni kombinezon oz. podloženi delovni kombinezon. Nadgradite ga lahko še s toplo zimsko delovno jakno. Zimski delovni kombinezon bo ravno tako funkcionalen in vas ne bo oviral pri delu, vi pa vedno na toplem.


Nakup prek spleta in še kup koristnih idej


Magra vam ponuja hiter in enostaven nakup prek spletne trgovine. Z nekaj kliki boste našli želena delovna oblačila in opremo, ter jih naročili v primerni količini. Cena je pri nas vedno poštena do stranke. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/magra/delovna-oblacila

Smo tudi pravi naslov za tiskanje. Potiskane majice so odlične za posebne priložnosti, obletnice, »team buildinge« in druge dogodke, s katerih bi radi odnesli poseben spomin. Pripravljamo sitotisk ali transfer na jakne, delovna oblačila, kombinezone ipd. Več odtisov kot naročite, bolj ugodna bo cena. Personalizirajte si delovne obleke, kombinezone in brezrokavnike ter pri nas poiščite tudi zabavna poslovna darila. Pri Magri vedno dobite dobre ideje za prijetno delovno okolje.

Delovne jakne: http://www.magra.si/kategorija-izdelka/delovna-zascita/delovne-jakne/

OSTALA PONUDBA DELOVNE ZAŠČITE