Toplotna izolacija hiše FibranIzolacija hiše tudi odloča, ali boste bivali udobno ali ne

Izolacija hiše je v skladu s smernicami, ki jih predpisuje stroka na področju moderne gradnje, pomemben element, ki mu je potrebno posvetiti maksimalno pozornost. Izolacija hiše mora biti urejena tako, da prav nikjer ne pride do tako imenovanega toplotnega mostu. Toplotni most je katera koli točka, kjer izolacija hiše ni položena ali pa je izolacija hiše v tisti točki preslabo zastavljena. Preko toplotnega mostu tako prihaja do izgube energije v času zime, kar lahko seveda občutno dvigne stroške ogrevanja, poleti pa iz vročega zunanjega okolja vdira toplota in tako v hiši poslabšuje bivalne pogoje oziroma prihaja do tega, da mora vaša klimatska naprava delovati več časa in s tem seveda spet pride do povečanih stroškov obratovanja objekta. Najboljši način, da preprečite toplotne mostove je stiropor izolacija, saj je cenovno ugodna in visoko izolativna. Zato je idealna kot toplotna izolacija fasade ali zvočna izolacija stene oziroma kot toplotna izolacija notranjih sten.

 

TOPLOTNA IZOLACIJA FASADE


Izolacija hiše, ki je cenovno najbolj ugodna

Stiropor izolacija je primerna kot toplotna izolacija notranjih sten, seveda pa jo lahko mirno uporabite tudi na zunanji strani. Prednost stiropor izolacije je njena izredna izolativnost in pa seveda cenovna ugodnost, saj je gotovo najcenejša toplotna izolacija na tržišču upoštevajoč njeno odlično izolativnost.

 

TOPLOTNA IZOLACIJA NOTRANJIH STEN


Stiropor izolacija je na voljo v različnih trdotah

Glede na to, kateri segment hiše boste izolirali, se dobi stiropor izolacija tudi v različnih tlačnih odpornostih. Tudi zato je ta tip izolacije hiše tako močno popularen in je po njem vedno veliko povpraševanja. Ne spreglejte tudi zvočne izolacije stene.
Izolacija hiše Fibran

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
izolacija hiše, stiropor izolacija
ZEMLJEVID