Otroške sobe za igrivo in brezskrbno odraščanje vašega otroka

Otroška soba AlplesOtroška soba je svet, v katerem naši otroci preživijo dobršen del svojega otroštva. V otroštvu je nekaj čarobnega in pravljičnega, nekaj brezskrbnega in navihanega, nekaj mavričnega in opojno sladkega. Takšne so tudi otroške sobe Alples. Otroške sobe v nekaj letih zamenjajo svojo uporabnost, saj otrok raste, s tem pa se spreminjajo tudi njegove potrebe. Najprej je to otroška soba za dojenčka, nato za malčka in osnovnošolca, kasneje pa soba za najstnika oziroma mladinska soba. V njej se otrok lahko uči, igra, sprosti, spočije ter se druži s prijatelji in starši.
Ker so otroške sobe velikokrat majhne, je smiselno izbrati takšno otroško pohištvo, ki bo čimbolj izkoristilo dani prostor. Predvsem pa je pri izdelavi otroške omare treba upoštevati, da bo rasla z otrokom in njegovimi potrebami.

OTROŠKA SOBA ALPLES

Prijazno in funkcionalno otroško pohištvo različnih oblik in pisanih barv

Prijazno in funkcionalno izdelane omare in otroško pohištvo bodo otroško domišljijo zbujale tudi z oblikami in pisanimi barvami. Živahni odtenki se namreč lepo ujemajo z otroško razposajenostjo. Otroške garderobne omare naj bodo čim bolj praktične in naj dobro opravijo vlogo prostora za odlaganje oblačil, perila, posteljnine, knjig in igrač. Tudi kotne omare in samostojni predalniki shranijo veliko vsebine. Pisalna miza naj bo ustrezne dimenzije - nekatere mize imajo noge, ki so nastavljive po višini, tako da celo pisalna miza raste z otrokom.
Običajno so otroške sobe izredno prilagodljive, tako da se lahko ob minimalnih spremembah prelevijo v mladinske sobe.

Mladinske sobe za maksimalen izkoristek prostora

Ko otroci postanejo najstniki, si želijo prostor, ki je namenjen le njim. Mladinska soba tako postane svet, ki najstniku omogoča zasebnost, kjer nihče ne vleče na ušesa, ne sprašuje in ne modruje. Veliko je načinov, kako opremiti mladinske sobe. S pohištvom bomo kar najbolje izkoristili prostor in imeli proste roke pri načrtovanju in barvnem kombiniranju omare, predalnika in pisalne mize. Pri tem pa seveda ne smemo pozabiti na želje in okus najstnika - tako slog kot oblike naj bodo v skladu z njegovimi željami. Pohištvo bo tako pripomoglo k še večji funkcionalnosti mladinske sobe.

Privoščite vašemu otroku nekaj posebnega - odločite se za otroške in mladinske sobe.

Vabljeni na našo spletno stran!

PREGLEJTE TUDI NAŠO PONUDBO POSTELJ

Pohištvo Alples | Otroške sobe -povezave do naše spletne strani:

  • otroške sobe
  • otroško pohištvo
  • otroške omare