Alples pohištvo po meri - pohištvo kuhinje,spalnice, dnevne in mladinske sobe

Alples pohištvo in notranja oprema po meri. Če želite, da vas na enem mestu pričaka celotna kvalitetna in moderna notranja oprema, vas vabimo, da se oglasite v salonih Alples, saj vam ponujamo pohištvo za ves dom. Izbrali boste lahko pohištvo dnevne sobe, pohištvo za mladinske in otroške sobe, kuhinje in pohištvo za spalnice. Želite imeti kvalitetno, a cenovno dostopno pohištvo ter zasnovano po najnovejših trendih. Zagotavljamo vam, da je Alples kosovno pohištvo prav takšno!

Notranja oprema Alples - široka ponudba in vse na enem mestu

V salonih, kjer prodajamo Alples pohištvo, lahko dobite vse pohištvo za vaš dom - na voljo vam je namreč pohištvo za prav vse prostore v vaši hiši ali stanovanju. Med drugim so vam na voljo večnamenski programi, ki s široko izbiro elementov omogočajo opremo celotnega stanovanja - od bivalnih prostorov, intimnih kotičkov, pa vse do delovnih sob in kletnih prostorov v enotnem izgledu. Pri nas dobite moderno pohištvo dnevne sobe, od stenskih regalov, sedežnih garnitur, do klubskih mizic in komod. V ponudbi je seveda razigrano in pisano pohištvo za mladinske in otroške sobe, v kateri se bodo vaši najmlajši vedno dobro počutili. Med široko ponudbo lahko izbirate pohištvo za kuhinje, pri katerem so na voljo različni kuhinjski elementi, še posebej privlačno pa je pohištvo za spalnice, v katere vam lahko vgradimo čudovite Alplesove vgradne omare. Vaš prostor s pohištvom lahko izrišete tudi v našem programu Narišem sam, lahko pa vam brezplačno svetuje naš arhitekt.

Notranja oprema - pohištvo Alples enakega sloga v vseh prostorih

V kolikor želite, da je v vsakem prostoru drugačno pohištvo, vendar pa v vseh na nek način sorodno, torej v enotnem slogu, potem je Alples pohištvo pravo za vas. Naše pohištvo za dnevne sobe, otroške in mladinske sobe, kuhinje in spalnice je namreč izdelanov v Alplesovem razpoznavnem slogu. Sorodne so si linije, barve vrat ter front in skladni so razni aluminijasti dodatki, stekla in ogledala. Prijetno je, da je celotna notranja oprema izbrana pri istem podjetju, saj bo vaše stanovanje delovalo enotno in umirjeno, lahko pa se zaradi enotnega izgleda odločite tudi za povezovanje različnih funkcij v enem prostoru (npr. kuhinja in dnevna soba). Oglejte si tudi naš program GLOBUS, s katerim lahko opremite vse od predsobe, dnevne sobe, spalnice, mladinske sobe do kletnih prostorov!

Alples pohištvo po meri - sinonim za ugodno razmerje med ceno in kvaliteto

Pohištvo Alples že mnogo let slovi po svoji kvaliteti. Notranja oprema je narejena tako, da vas bo spremljala mnogo let. Pohištvo dnevne sobe, pohištvo mladinske sobe, pohištvo kuhinje in pohištvo za spalnice je izdelano iz kvalitetnih materialov, po meri vaših prostorov in vaših željah. Pri nas za svoj denar dobite največ, saj nudimo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Dobite namreč Alples pohištvo!

Alples | Pohištvo po meri in notranja oprema - povezave do naše spletne strani: