Pošlji povpraševanje

Pohištvo z dolgoletno tradicijo in visoko kakovostjo

Pohištvo Alples slovi po svoji dolgoletni tradiciji. Naši produkti nas umeščajo med vodilne slovenske proizvajalce, saj pri slehernem naročilu lahko zagotovimo visoko kakovost, natančno izdelavo in premišljenost do zadnjega detajla. Ponujamo pohištvo za ves dom, še posebej smo znani po sestavljivem pohištvu za opremo spalnic. Naše otroško pohištvo, dnevne sobe in predsobe so prav tako izjemne, ponudbo pa zaokrožujemo še s kuhinjami po meri. Naša zgodba že od ustanovitve podjetja temelji na viziji, da iz stanovanj ustvarjamo domove, in to takšne, kjer se počutite zares udobno, domače in sproščeno. Zaupajte nam načrtovanje prostorov tudi vi.

Igrivo otroško pohištvo za leta odraščanja

Naše pohištvo je namenjeno otrokom od najzgodnejših trenutkov pa vse do najstniških let. Otroške in mladinske sobe so veliko bolj razigrane od odraslih, saj si mladi zaslužijo prostor, ki je kreativen in zabaven, hkrati pa seveda tudi varen. Otroško pohištvo je tako narejeno iz izbranih materialov in za oblikovalskimi rešitvami, ki prednost dajejo varni uporabi. Osnova so tople barve lesa, ki jih lahko popestrite z živahno barvno lestvico. Pri načrtovanju sobe je treba biti pozoren, da imajo otroci dovolj prostora za spanje in počitek, za učenje in igro ter tudi ves potreben prostor za shranjevanje. Uresničimo lahko še tako zahtevne ideje za opremljanje spalnice, saj to omogoča velika izbira elementov otroškega pohištva. Prostor bomo lepo uredili za enega ali več otrok, da bo prilagojen vsem aktivnostim in željam.

Pohištvo za otroške sobe

Pograd za otroke

Opremljanje spalnice za odrasle

Odrasle spalnice se močno razlikujejo od otroških. Otroci sobe uporabljajo za najrazličnejše dejavnosti, odrasli pa v spalnico pridemo predvsem po sprostitev. Prevladujejo torej umirjeni toni, ki nas popeljejo v udobje in stanje umirjenosti. Prostor ne sme biti preveč natrpan, za slikovitost poskrbijo zgolj izbrani dodatki. Osnova vsake spalnice je velika, udobna postelja, ki zagotavlja dober spanec, zraven pa še prostorna garderobna omara s klasičnimi ali drsnimi vrati. Dobre ideje za opremljanje spalnice lahko dobite v našem katalogu pohištva, še bolje pa bo, če nas obiščete v katerem od številnih salonov po Sloveniji, kjer se boste lahko sprehodili med različnimi modeli in začutili, kakšen slog vam najbolj ustreza.

Praktično in lepo pohištvo za dnevno sobo

Pohištvo za dnevne sobeDnevna soba je tako rekoč srce doma. Tam se družimo z družino, prijatelji in drugimi gosti. Je prostor sprostitve, pogovora, branja, gledanja televizije ... Izbrano pohištvo za dnevno sobo poskrbi, da je prostor dovolj prijeten, ob tem pa naj bo seveda tudi praktičen. Nekateri prisegajo na moderne dnevne sobe čistih linij, kjer vlada minimalizem, spet drugi pa si želijo tudi domače knjižnice, prostora za razkazovanje spominkov in več kosov pohištva. Pri razmisleku o pohištvu za dnevno sobo je temelj običajno multimedijski kotiček oziroma tv regal v kombinaciji z dovolj veliko sedežno garnituro. Pri omaricah je na voljo masivni les, mat ali sijaj izvedbe, različne obdelave in barve.

Z Alples pohištvom lahko usklajeno opremite dnevno sobo, jedilnico in spalnico, tako da se pohištvo lepo ujema ali dopolnjuje.

Ne pozabite na urejeno predsobo

Predsoba ni prostor, na katerega pri opremljanju naprej pomislimo, a kljub temu je pomemben del notranjega oblikovanja. Pohištvo za predsobo je tisto, ki ga bomo mi in gostje najprej opazili, zato naj predstavlja lepo dobrodošlico. Prostora običajno ni veliko, zato je pomembno, da je pohištvo dobro organizirano. Nujni elementi predsobe so obešalne stene in omare za plašče, omarice za čevlje in prostor za preobuvanje, lahko s klopco ali stoli. Pomislite tudi na druge podrobnosti, na primer na to, kjer lahko odlagate ključe in ostale manjše osebne predmete. Med pohištvom za predsobe poiščite tudi lepo ogledalo, kjer pred odhodom preverite svoj celotni videz. Za vse dodatne informacije o pohištvu se oglasite v naših salonih, kjer vas čakajo strokovni svetovalci.

Pohištvo za opremljanje predsobe