Alples pohištvo v 350 hotelskih sobah največjega hotela v Sloveniji ATower

Pohištvo Alples je sinonim za kakovost že vse od leta 1955. O tem pričajo tudi številke, saj podjetju Alples d.d., ki letno proizvede več kot 260.000 kosov pohištva, zaupa več kot 3.500.000 zadovoljnih strank. Zavedamo se, da je stilno pohištvo dragocena naložba, zato nenehno stremimo k izboljšavam in posodobitvam visoko tehnološke proizvodnje. Pohištvo za spalnice, pohištvo za kopalnice, pohištvo za dnevno sobo ter pohištvo po meri je izdelano iz naravnega lesa. Obnovljiv, okolju prijazen material ima nizek ogljični odtis, saj v procesu nastanka in predelave porabi malo energije.

Alples pohištvo

Ekološka in trajnostno naravnana proizvodnja pohištva Alples vključuje še reciklažo kartona, eko energijo, pri čemer s sončno elektrarno zagotavljamo čisto zeleno energijo ter toplarno, ki z ostanki biomase in lesenih odpadkov pridobiva elektriko. Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu ogromno pozornosti namenjamo doseganju najvišjih standardov kakovosti na vseh področjih dela. Z ekipo 145 zaposlenih, ki vključuje lastno ekipo arhitektov in razvojnih inženirjev, se nenehno trudimo, da je naša pozornost usmerjena v izboljšanje načina dela, ohranjanje družbene odgovornosti in skrb za naše kupce.

Pohištvo Alples odlikujejo kakovost, vzdržljivost in trajnostni razvoj

Oblikovno dovršeno pohištvo Alples je rezultat naprednih idej, ustvarjalnosti ter več desetletnih izkušenj pri načrtovanju, oblikovanju, proizvodnji in prodaji. Odlikujejo ga naravni materiali, brez odvečnih škodljivih dodatkov, funkcionalnost, ergonomičnost, sestavljivost, merska prilagodljivost ter široka izbira barv, obdelav in elementov.

Kuhinja po meriSpalnice po meri

V podjetju Alples d.d. se zavedamo, kako pomemben je optimalen izkoristek prostora v stanovanjskih in poslovnih objektih, zato je pohištvo v naši ponudbi sestavljivo ter mersko prilagodljivo. Pohištvo po meri omogoča 100 % mersko prilagoditev prostoru s kombiniranjem različno visokih, širokih in globokih elementov. Pohištvo za spalnice, kot je na primer vgradna omara za obleke, je izdelano za vsakega naročnika posebej. Hitra in strokovna odzivnost na potrebe in želja naročnika sta razvidni tudi v pestri izbiri barv, materialov, elementov in obdelav, ki dopuščajo opremljanje vsakega prostora. Brezčasen dizajn pohištva Alples ter širok spekter programov omogočata opremljanje in povezovanje različnih prostorov, kot so kopalnica, jedilnica, spalnica, dnevna soba, predsoba, kabinet, domačo pisarno, apartmajsko ali hotelsko sobo.

Dolgoletna tradicija kakovosti in individualen pristop pri nakupu pohištva Alples

V podjetju Alples d.d. vemo, da je nakup pohištva za stanovanjske in poslovne objekte dolgoročna naložba, ki zahteva individualen pristop. Pohištvo po meri se popolnoma prilagodi arhitekturnim detajlom, meram prostora ter potrebam in željam naročnika. Za lažjo in pravilno odločitev pri nakupu pohištva Alples za dom, poslovni objekt ter druge nepremičnine ponujamo svetovanje, načrtovanje, izdelavo izrisov, predstavitev, izdelavo pohištva, dostavo in natančno montažo. Velika zmogljivost proizvodnje dopušča, da smo zanesljiv partner za celotno izvedbo opreme tudi večjih objektov, vse do 500 sob. Podjetje Alples d.d. ima bogate izkušnje pri opremljanju stanovanjskih, industrijskih in športnih objektov, kot tudi domov za ostarele, študentskih domov ter apartmajskih in hotelskih sob.

Oglejte si naše spalnice

Načrtovanje, razvoj in izdelava celovite opreme notranjega interierja hotela ATower

Bogate izkušnje pri opremljanju hotelov so nas privedle do sodelovanja z največjim hotelom v Sloveniji - hotelom ATower. Hotel, ki se vzpenja kar 22 nadstropji sta zasnovala priznana arhitekta Boris Podrecca in Sandi Trajkov. Podjetje Alples d.d. je za hotel ATower izdelalo celovito opremo notranjega interierja, pri čemer so naše storitve obsegale razvoj, načrtovanje in izvedbo kakovostnega pohištva za 350 sob in kopalnic različnih velikosti.

Pohištvo za hotele AlplesStilno pohištvo v hoteluPohištvo po meri za hotelePohištvo za poslovne sobe in pisarne

Razvoj in načrtovanje pohištva Alples v interierju hotela ATower

Doseganje rokov, izdelava pričakovanega dizajna pohištva in realizacija zahtevanih hotelskih standardov so zahtevale podrobno načrtovanje. Naše strokovno znanje in dolgoletne izkušnje so pripomogle pri:

  • Razvoju rešitev znotraj dogovorjenega proračuna, ki je zajemal podrobnosti, materiale in tehnično izdelavo pohištva usklajeno z veljavnimi zahtevami in standardi
  • Pripravi vzorčnih sob, prototipnih izdelkov ter materialnih vzorcev za potrjevanje s strani investitorja ali oblikovalca
  • Pripravi celotne tehnične dokumentacije, ki je zajemala podrobne tlorise posameznih prostorov in tipov sob ter poglede in prereze sten s postavitvijo električne napeljave. Ti načrti so vodilo za za pomoč in usklajevanje z vsemi izvajalci na objektu.
  • Izdelavi izvedbenih načrtov za vse materialne komponente, kot so les, kamen, kovina, steklo in kompoziti
  • Skrbi, da so vsi materiali s tehnično dokumentacijo potrjeni s strani investitorja ali oblikovalca in kot taki osnova za lansiranje proizvodnje
  • Izdelavi podrobnega terminskega načrta izvedbe
  • Zagotavljanju certifikatov in A-testov za potrebe pridobitve uporabnega dovoljenja in pregleda s strani odgovorne hotelske franšize ter potrebne kategorizacije
  • Pregledni sledljivosti pri pridobivanju dovoljenj

Izvedba projekta v interierju hotela ATower

Rezultat kakovostne celovite opreme notranjega interierja hotela ATower so usklajeni procesi proizvodnje, nadzora na gradbišču, logistika v skladu s procesi na objektu ter namestitev opreme. Strokovno usposobljen kader, lasten razvoj, optimizacija proizvodnje ter procesne izboljšave so pripomogle k izdelavi sodobnega estetsko dovršenega pohištva in maksimalni izkoriščenosti vsakega prostega centimetra hotelske sobe. Kot glavni material so bile pri zasnovi pohištva uporabljene melaminsko oplemenitene plošče žlahtnega kostanja. Naš cilj je, da pri razvoju do podrobnosti razdelamo prav vse detajle, zato smo pri izdelavi pohištva uporabili še dodatke v imitaciji zlata, kovino, steklo in ogledala.