Mladinske sobe po meri - naj vaši otroci zaživijo v sanjski sobi


Podjetje Alples je bilo ustanovljeno leta 1955 in je sinonim za pohištvo ter nudi ugodne mladinske sobe po meri, kuhinje, spalnice in dnevne sobe po naročilu. V podjetju, ki je danes ena najbolj prepoznavnih pohištvenih blagovnih znamk v Sloveniji, je zaposlenih 190 ljudi, ki se zavzemajo za visoko kakovost izdelkov, ki so plod izkušenj in znanja. V naših salonih pohištva lahko opremite celoten prostor ali pa kupite zgolj del kot je npr. omara, ki jih najdete v salonu vgradnih omar. Na voljo so vam tudi kvalitetne mladinsko sobo po meri, kjer upoštevamo vaše želje in želje vaših mladostnikov.


Mladinske sobe po meri - upoštevamo vaše želje in želje mladostnikov


Podjetje Alples se zaveda, da so stranke na prvem mestu, zato lahko v naši ponudbi lahko najdete spalnice in mladinske sobe po meri. Pomembno je, da se vi in vaši otroci v svoji sobi počutite udobno in prijetno, zato upoštevamo vse želje, vi pa lahko izbirate kakšne barve, obliko in velikost postelje, omar in ostalega pohištva bi radi imeli v spalnici in mladinski sobi po meri. Poleg tega lahko v naših salonih pohištva izberete svojo dnevno sobo ali pa s pomočjo naših strokovnjakov naročite dnevno sobo po naročilu, kjer upoštevamo vaše želje.


Dnevne sobe po naročilu - obiščite podjetje Alples

mladinska soba po meridnevna soba po naročilu
Dnevne sobe po naročilu
so idealne za ljudi, ki v naših salonih pohištva ne najdejo dnevne sobe, ki jim je všeč, ali pa zgolj želijo, da se upoštevajo njihove želje o idealnem prostoru. V naših salonih pohištva je možno tudi naročilo posamezne omare, ki so na voljo v salonu vgradnih omar. Ne glede na to, ali se boste odločili za dnevno sobo po naročilu ali pa mladinsko sobo po meri, smo prepričani, da imamo rešitev za vas. Obiščite nas in se prepričajte o kvaliteti in ugodnih cenah.

OTROŠKE IN MLADINSKE SOBE

ZAKONSKE POSTELJE ALPLES